Xiaomi Redmi Note 4 - B20 - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


crok
(nagyúr)
Blog

Mármint gyári ROM-on?.. Azzal az alkalmazással amúgy is csak a baj volt mindig ha engem kérdezel.. amúgy nem a 2FA bevezetése óta rosszalkodik nálad? Szerintem már most nyugodtan lemondhatsz az alkalmazásról (most olvastam a hsz-eid a topikjában), a reszponzív felület szerintem teljesen megfelelő egy bármilyen böngészőben.. én a saját profilom mentettem el egy bookmark-ba, az elég kicsi mégis betölti a fejlécben a kedvencek & itt szóltam hozzá & privátok ikonjait felül aztán ha van valami akkor van..


FLATRONW
(őstag)
Blog

crDroid 7.15 (Android 11) - működik.


dethroner
(veterán)

Szia!
Főnök, ugyanolyanok a hozzászólásaid, mint [vargalex]-nek. Nagyon felkészült, nagyon szakmai, nagyon segítőkész és én szinte semmit nem értek belőle :DD
Igen, utolsó gyári ROM van a telefonon. Kb. 2 éve használom az app-ot, többnyire jól ment, néha nem, de akkor a következő frissítés megoldotta. Most viszont nagyjából 1 hónapja "nincs internetkapcsolat" szöveg, és ennyi, kilép. Kaptam a fejlesztőtől korábbi verziókat, olyanokat, amik emlékeim szerint jól működtek, de már azokkal is ugyanezt a hibát dobja.
Kár, mert az app-al szívesen használtam az oldalt utcán, melóhelyen, viszont telón nem vagyok hajlandó vacakolni vele. Így megmarad a PH használat otthonra, amikor pc előtt vagyok.

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

Nem todom hogy megkoszonjem vagy ez mi ez de okay :D


dethroner
(veterán)

A lényeg hogy ti nagyon vágjátok a témát, én meg azt se tudom hogy kell kiolvasni. Tufa, vagy mi? :)


jbnd-007
(tag)

Gyári ROM-nál bekapcsoltam a VoLTE-t (Telekom), eddig nem volt semmi gond. Ma sürgősen kerestem volna az ügyeletes orvost, fél órán át vagy foglalt volt, vagy egy csippanás után megszakadt. Kikapcsoltam a VoLTE-t és kicsengett. Azt hiszem, kikapcsolva is marad.

Sajnos ez most könnyen a macskám életébe kerülhet, mert mire végre felhívtam, már 2 órás várólista volt az ügyeleten.

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

De azért tegnap Zeelog kiadott egy LOS20 build-et mido-ra :D
Recovery amit ő csinált: TWRP A13 by Zeelog
Gapps amit ajánl hozzá: NikGapps Core
GitHub-ról a release: lineage-20.0-20230412-UNOFFICIAL-mido
Valamint a ROM zip direkt link: lineage-20.0-20230412-UNOFFICIAL-mido.zip


latya73
(csendes tag)

Elővettem a vén csatalovat, felraktam, úgyis rámfér a romolás gyakorlása. (Kell valamit keresnem willow-ra, mert az eu rom szerintem EOL)
Rendesen elszoktam a LOS puritánságától, de anno váltanom kellett róla (8T), mert a Yettel hálózaton nem ment vele a mobilnet. A Midoba be sem raktam a simet, hogy megnézzem hogy mi a helyzet ezzel, de egy kis nosztalgia jól esik.
Ha belegondolok, hogy Nougattal vettem ezt a telót 6 éve, és friss ropogós rendszer van rá most is, akkor Samsung az 5év (tudom az official) supportjával bekaphassa!


crok
(nagyúr)
Blog

OrangeFox R11.1 _2_0 Beta

Két változat van: egy "sima" és egy un. retrofitted, ez dinamikus partícióval (retrofitted) ROM-okhoz való. Android 12 és 13 decryption is megy mostmár. További info az XDA linken fentebb és a lenti linkeken a build notes és changelog alatt.

"Sima":
OrangeFox-mido-beta@R11.1.2_0_A12.zip
Dynamic/retrofitted:
OrangeFox-mido-beta@R11.1.2_0_A12_dynamic.zip


latya73
(csendes tag)

És akkor ebből már nem lesz kétféle?


crok
(nagyúr)
Blog

De, természetesen ebből is ugyanúgy kétféle van.



(addikt)

Sziasztok!

Fura kérdés, , nem találtam jobb topicot.

A telefonom touchscreenjének egy kis része megadta magát, ami azért problémás, mert éppen azon lenne egy betű, ami szükséges ahhoz, hogy beírjam a passwordomet. :D

Szóval újraindítás után vagyunk, lépnék be a telefonba, de nem tudom megadni a passwordot, mert az az 1 betű nem működik.
Kijelzőcserén kívül milyen opcióim vannak?

Sajnos ez az alap billentyűzet, minden funkció nélkül, szóval nem tudom sehogyse változtatni a helyzetét a képernyőn.
Be lehet valami ascii kódban írni a hiányzó betűt? Vagy valahogy kábelt rádugva gépről bepötyögni a kódot. Bármilyen módon belevarázsolni azt az egy betűt?


crok
(nagyúr)
Blog

Ennel nem volt jobb topik? :D
Android szakmai? :D Az vajon mi? :D
Ha az alap bill. a GBoard akkor ott van floating beallitas.. de egyebkent egy USB OTG meg egy billentyuzet ;) vagy ha volt adb-vel PC-re kotve akkor scrcpy (guiscrcpy) es tudod iranyitani PC-rol teljes ertekuen.

[ Szerkesztve ]



(addikt)

Nem szoktam mobilos témákat nézni, noob vagyok. Mindjárt megnézem amit írtál. :D

Az a baj, hogy le van kódolva a telefon és ez a legelső jelszó, amit kér teljes restart után. Még a sim kártya pin kód előtt. Itt még nincs gboard meg egyéb csicsaságok, csak egy teljesen faék billentyű.

Ezek az USB OTG és egyéb cuccok működnek úgy is, hogy még nincs betöltve a telefon, tényleg boot legelején van.


crok
(nagyúr)
Blog

Kellene, igen!


Drótszamár
(őstag)

Jövő héten nyugdíjazva lesz a redmi note 4-em. 2018.02.11.-én vásároltam.
Az akku nagyon elfáradt már, max 2napot bír készenlétben.

:C


crok
(nagyúr)
Blog

Egeszseggel hasznald az ujat - de ket nap manapsag igen jonak szamit, ugyhogy.. ;]


jbnd-007
(tag)

Az enyém 2017-es, rengeteg időt töltött tűző napon biciklin telefontartóban, a kijelző már félig átlátszó. Az akku még bírja a 2-2.5 napot, pedig volt idő, amikor sokat játszottam rajta és naponta tölteni kellett.

De már én is gondolkozom az újon. Nem egyszerű a választás. Samsung vagy Oppo felé hajlok, az akkuidő miatt inkább Oppo.


Drótszamár
(őstag)

5 nap 9 óra volt a rekordom még új korában. Én is az elmúlt 1 hónapban teszteket, olvastam, nem egyszerű dönteni. Kifutó félben lévő Realme GT2 lett az utód.

---

crok: :))

üzenetek