Xiaomi Redmi Note 4 - B20 - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


ktomcat
(senior tag)

Hát akkor ez van, azért elindítottam egy 50%os refundot :DDD


crok
(nagyúr)
Blog

Beroffentettem gyorsan, ugyanazzal ROM-al, vilagit mar a rendszer boot elejetol.. ugyhogy ha nalad nem.. az baj..


ktomcat
(senior tag)

Na akkor jól rémlett hogy bekapcsolás után is világít, köszönöm hogy meg nézted! :R
A kijelzővédőt így elég lesz csak a LED-hez pozíciónálni :DDD

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

Zeelog fele LineageOS 21.0 Android 14 - frissites:
lineage-21.0-20240121-UNOFFICIAL-mido


ktomcat
(senior tag)

Mivel nem applikáltam be teljesen, és nem szedtem le a ragasztó védőket, így nem igazán hagy nyugodni a dolog, hogy "csak" 2800 ft volt ez a "gyatra" kijelző (valahogy "nem szép" és a gyári minőséget sem érzem rajta, meg az egyik részen ha jobban megnyomom kirajzolódik valami mintaszerűség :DDD ), vajon ezzel mennyire vagyok előrébb? Itt külön ki emelték hogy van backlight kábel.. Még jó h ki kell emelni :U
Belinkelném azt is ahonnan 1 hónapja rendeltem, de az is megszűnt már :DD


crok
(nagyúr)
Blog

Ennyi év után ezt megmondani hogy mennyivel lehetsz ezzel "előrébb".. szerintem semmivel mivel ez is utángyártott..


ktomcat
(senior tag)

igen, én is ettől tartok.. Hiába "original" meg stb, valószínűleg a gyárival már egyik sem fog felérni :(


crok
(nagyúr)
Blog

Zeelog féle LineageOS 21.0 Android 14 - frissites:
lineage-21.0-20240123-UNOFFICIAL-mido
LOS alap kapott egyébként frissítést meg egy kikapcsolt állapotban töltési gond lett megoldva.


Armagedown
(őstag)
Blog

A mostaniak közül melyik romot érdemesebb telepíteni, 13 vagy 14 alapút?
Nem igazán érdekelnek az extrák, lehet fapados, mint a LinageOS, csak működjön, a lehetőségekhez képest gyorsan.

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

Pont a fentebbi Zeelog LOS 21 vagy a crDroid 10 pl. egészen jól elketyeg, esetleg a PixelOS nekem tetszett is meg jól is ment (csak van akit zavar a relatív "nagy" számú Google alkalmazás..). Mindhárom Android 14. Ami Android 13 az olyan fél éves mind, de a Pixel Experience pl. abból is jó volt (annak ellenére hogy ugye ott is "sok" a Google app, de letiltható...). Az egyetlen dolog az a Play Integrity ami nemigen lesz hacsak nem lesz Magisk + mókolás PlayIntegrityFix-el, stb.


Armagedown
(őstag)
Blog

Az első hozzászólásban leírtak alapján nyugodtan telepíthető, mint a régebbi verziók?
Azt írja, hogy kell hozzá a V11.0.2.0.NCFMIXM firmware is, (amit megtaláltam a Mega feltöltéseid között), de azt már nem, hogy mikor kell flashelni.
A LOS 20at szeretném telepíteni, hiszen régebbi, kiforrottabb, mert már kijavítoták a bugokat, de lehet, hogy rosszul gondolom.

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

Mindegy hogy mikor csak elso boot elott (mivel nem MIUI alapu custom ROM) - de ha utoljara MIUI a V11.0.2.0.NCFMIXM volt rajta akkor az se kell.
Mehetsz amugy a 21-re!

[ Szerkesztve ]


Fishor
(senior tag)

Sziasztok!

Nemrég elővettem a kb 1.5 éve nem használt note 4 em és nem kapcsol be. Próbáltam tölteni, de csak valami errort ír ki és újra indul és ki kapcsolni sem tudom ha töltőre rakom csak folyton ujra indul és aztán hiba.
Amikor elraktam nem volt baja. Nincs valami megoldás hogy elinduljon? Nem létfontosság, csak még gyári visszaállítást sem tudok csinálni így.

Üdv: Fishor


crok
(nagyúr)
Blog

Igencsak túlmerült.. Hát jó lenne tudni mi az az error amit ír... így azért elég nehéz segíteni. Meg hogy milyen ROM volt rajta mikor eltetted (e szerint az utolsó gyári, nem nyitott bootloader ha jól sejtem).
Kikapcsolni nem fogod tudni valszeg', fastboot-ba lehet tenni mondjuk és megvárni míg lemerül. Ha nyomod a boot közben a hang le vagy a hang fel gombot (de power nélkül!) akkor bedob recovery-be vagy fastboot-ba? Esetleg power-el, normál módon recovery-be? Akkor legalább egy format-ot kaphatna.

[ Szerkesztve ]


Fishor
(senior tag)

Szia!

Már se kép se hang, sztem kuka az akku. Töltőre dugva pirosan villogott egy darabig aztsn elaludt az is és se kép se hang. Minden gyári volt. De már nem emlékszem milyen miui volt.

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

Hagyd tolton estere.


ktomcat
(senior tag)

Felmerült hogy becserélem a telefont, gondoltam ráteszek egy gyári miuit és zárom a bootloader-t, de: amint bebootol azt az üzenetet kapom hogy "find device storage is corrupted. Your device is unsafe now", és nem kapcsol be a wifi. Fastboot rom-al csináltam, lehet kihagyott valamit (persist, stb?)? Ezekután egyelőre vissza is nyitottam a bootloadert...

[ Szerkesztve ]


crok
(nagyúr)
Blog

A persist-et természetes módon hagyja ki, a fastboot ROM-ban van egy full üres DE azt SOHA egyik készülékre se teszi fel a script. Fastboot-ból nem flash-elhetó csak recovery-ből és ott is ugye image flash módon. Azt még megpróbálhatod. Ha a Wifi se kapcsol be akkor ott más is sérülhetett egyébként, remélem volt mentésed régről mind a persist-ről mind az EFS-ről.. mert most jól jöhet visszaállítani, legalább a persist-et most. Vagy max TWRP-ből a full ürest és utána elindítani a ROM-ot. Ha meg jó akkor zárni. ROM-ot elindítva látsz WLAN MAC-et, IMEI számokat, BT-t kekapcsolva BT MAC-et?


ktomcat
(senior tag)

:C
minden ki volt nullázva (bt, wifi mac, de imei volt), de a persist szerencsére megoldotta a problémát :B Most már van mac address, meg minden . Köszönöm a segítséget! :R
Aztán még kiderül mi lesz a sorsa, március elején lépek ki :U


crok
(nagyúr)
Blog

Hurra-hurra! :C

[ Szerkesztve ]

üzenetek