Xiaomi Redmi Note 4 - B20 - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


FLATRONW
(őstag)
Blog

Sziasztok!
Én is lecserélném a telefont.
Mit ajánlotok: Redmi Note 13 pro vagy Poco X6 5G?
Mindkettő 300 euro. A Poco mindenbe jobbnak tűnik. Csak így a Note 4 után nem tudom, hogy a Poco mennyire megbízható, stb.


crok
(nagyúr)
Blog

Szerintem ha [itt] és [ez] alapján kérdezel rá akkor megbízható választ fogsz kapni.
De ez a kettő elég egy kaptafa.. ha a fotó rész számít akkor talán inkább a Note 13 Pro.


FLATRONW
(őstag)
Blog

Kösz.


FLATRONW
(őstag)
Blog

Az új telefon a Redmi Note 13 Pro 5G lett.
Már nem ide tartozik a kérdés, de azért remélem nem baj.
80 százalékra szokom tölteni a telefont. 30-80-ra 20 perc kellett.
Mivel csak ritkán lenne szükségem a gyorstöltésre, így használnám a régi töltőt hozzá.
Az lenne a kérdésem, hogy ez okozhat valamilyen akku sérülést, vagy van valami szoftveres beállítás is a lassú töltésre?
A beállításokban csak ez található, ez az alapértelmezett beállítás, tehát elméletben még ez is csak gyorsítaná a töltést.


crok
(nagyúr)
Blog

Semmi baja nem lesz a regi toltovel.


FLATRONW
(őstag)
Blog

Kösz.
Úgy vagyok vele, hogy amit nyerek azzal, hogy csak 80-ra töltök, azt nem szeretném elveszíteni a gyorstöltés okozta gyorsabb elhasználódás miatt.


dethroner
(veterán)

Azt lehet tudni miért mutatja a régiót Bosznia-Hercegovina-nak? Átállítom Magyarra, vagy bármi másra elfogadja, de ha pár nap múlva eszembe jut és megnézem, ismét ott a Bosnyák :((


crok
(nagyúr)
Blog

Neked nem piszkált ROM-od volt, igaz, hanem gyári? Melyik menüben nézed a régiót? Ja ugye nem határmenti helyen laksz?


dethroner
(veterán)

Gyári stabil van rajta. Beállítások/rendszerbeállítások/egyéb beállítások. Ott van a régió: Bosznia-Hercegovina. Jelent egy bármilyen előnyt, hátrányt bármiben? Pl a témák dolog pont nem érdekel, meg háttérkép se, ha csak ennyi lenne :)
18km-re van légvonalban a Horvát határ.


crok
(nagyúr)
Blog

Semmi.. hangosabb a max. hangero. Ennyi meg..


dethroner
(veterán)

Akkor nem kínlódom vele ha nem ad, nem vesz el semmit. De nem értem akkor sem, miért megy vissza más régióra, ha beállítom a Magyart :U


crok
(nagyúr)
Blog

Eltort :D Most csak emiatt nem teszek fel egy gyari ROM-ot de a hiba a valamikori valtas es az utana telepitett egyeb Xiaomi bloat miatt ragadhat be (GetApp es tarsai). Factory reset megoldja ;) Gyanitom annyit nem er meg. De lassan azert ugyis csereerett lesz ha barmi ertelmesre akarod hasznalni mert szepen, lassan s nagyobb szoftverfejlesztok allnak at Android 8+-ra.


dethroner
(veterán)

Hát igen, rosseb a hülye appokba, amik újabb android verziót akarnak. Pedig mindenre elég még mindig, az én használati szokásommal még 2 napot bír az aksi is.
Majd egyszer ha mér nagyon muszáj lesz, kellene egy erős, bátor és ügyes ember, aki felrakna valami alternatív romot, amit egy darabig lehet majd használni :D


TZ1
(csendes tag)

Sziasztok!
Szerintetek mennyire alkalmas a telefon flac lejátszására jack csatlakozón keresztül erősítővel? Nyugdíjas már, de erre felhasználnám. Szerintetek milyen minőséget képviselne a hangzás?


crok
(nagyúr)
Blog

Szerintem valassz mas megoldast.


TZ1
(csendes tag)

Belegondolva kár is volt kérdezni. Nem lehet akkora minőség a hangvégfoka.


crok
(nagyúr)
Blog

Se a végfok se a belső DAC.. ha már eleve olyan forrásról akarsz valamit hallgatni gyanítom adnál arra hogy a hang is megfelelő legyen. Talán inkább egy külső USB DAC - de azt meg már nem erre a készülékre - lehet elvinné (sőt szerintem simán OTG-vel) de ha már úgyis külső akkor mehetne azzal a készülékkel amit épp használsz.

[ Szerkesztve ]


dethroner
(veterán)

Hello!
Már muterom note telójánál is felfigyeltem valamire, amit most az én note 4-em is produkál. Korábban vodás sim kártyák voltak mindkét telefonban, de azokat lecseréltük yettelre. De amikor a bekapcsológombot megnyomva felébresztem a képernyőt, a bal felső sarokban mindkét teló vodafone-t ír, mintha még ilyen sim lenne benne. Ezt át lehet valahol írni?


crok
(nagyúr)
Blog

A SIM-eket el lehet nevezni - nem te adtad ezt a nevet a SIM-nek esetleg valamikor? Mert ugye van külön SIM slot név meg a szolgáltató kijelzés.


dethroner
(veterán)

Hát, lehet hogy adta meg ilyet, de az elmúlt 6 évben annyi mindent csinálhattam már, sose tudom meg :DDD Ha át lehet írni, azt hol? Mert csak ezt a részt ismerem: beállítások/sim kártyák/ és ott mutatja hogy a 2. slotban van a sim, yettel néven fut és beírtam kézzel a számom. Hol lehet még?

üzenetek