gaborbol blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

  • PH-sok segitsetek!

    Hello,

    Tegnap lattam egy kislanyt a hirekben akinek az egesz csaladja odaveszett egy lakastuzben par eve.
    A kislany testenek nagyresze megegett, egy dolgot szeretne iden karacsonyra:

    Egy kepeslapot valahonnan amit felrak a karacsonyfara. Gyakoraltilag egy karacsonyfat diszitene fel ezekkel a kepselapokkal es az lenne a cel, hogy minnel tobb orszagbol jojjon kulonbozo kepeslap
    Kulfoldi PH-s okban bizom, hogy tudtok segiteni.

    Ha esetleg van idod feladni egy karacsonyi kepslapot a kislanynak akkor a kovetkezo cimre kuld:

    Safyre
    P.O. Box 6126
    Schenectady NY 12306
    USA

    (Ha jelenleg kulfoldon vagy es van idod viszont nem engedhetet meg az extra kiadast igy karacsony kornyeken, kuldj egy privatot es allom a koltseget.)

    Ez a tortenet valahogy nagyon szivenutott. Az en lanyom most 7 hetes, ha latom rajta, hogy gondja van - faj valamilye szinte barmit megprobalok, hogy enyhitsem a fajdalmat akar csak egy kis idore is, el nem tudom kepzelni min ment at ez a kislany.

    Cikk a kislanyrol:

    [washingtonpost]

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 8 éve 20

  • Amikor 5000 csaj fut utánad!

    "Várok kicsit, előre engedek pár ezer embert, elvégre nekem is kell valami kihívás."

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 13 éve 45

  • Kanada, ha csak 24 órád van

    Mit csináljunk Kanadában, ha csak egy napunk van?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 13 éve 64

  • Virtualizáció egyszerűen

    Ebben a cikkben egy Windows 2003 Small Business szerver virtualizációját szeretnem bemutatni lépésről...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 13 éve 60

  • New York - Frissitve

    Greenbelt , Maryland reggel 6:10 eppen csak hajnalodik, par perce erkeztunk a buszmegalloba ahol talan 5-6 ember varakozik. A busz szokas szerint oramu pontossaggal erkezik, soforunk vidaman udvozol mindenkit, jofejcsajszinak tunik, fejen hatraforditott baseball sapka.

    Kiprobalom az elektromos csatlakozot az ulesemnel, mukodik,a laptop egybol megtalaja a wifit, udv a BOLTBUS-on.Nem szokott gond lenni az utazas soran szinte sosem szakad meg, sebessege folyamatosan valltakozik,az 512/512 azert mindig meg szokott lenni.

    Kozben meg is erkeztunk Baltimore-ba, ez az egyetlen megallo ahol megall a busz, a kovetkezo megkozelitoleg 3,5 ora mulva New York lesz. Munka miatt eleg sokat jarok ide, nem tartozik a kedvenc varosaim koze. Eleg nagy a munkanelkuliseg, a varosban eleg sok a turistak szamara kulonosen nem ajanlott terulet. A kikotot es a nemzeti akvariumot tudom javasolni, minden idelatogato szamara.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 14 éve 36

  • Irány AC!

    Péntek délután, munkahely:
    Mondom a főnöknek, komoly arccal lehet, hogy hívlak vasárnap, kilépek, ennyi volt .
    Na, hogy-hogy?
    Szombaton leugrunk AC-be, megy minden a „feketére”, aztán meglátjuk mi lesz…
    Elkezd nevetni, te inkább csak arra figyelj, nehogy túl sokáig bámuld a miniszoknyás pincércsajokat, mert bajba kerülsz az asszonynál…

    Szombat reggel:
    Gyorsan lekoccoltam egy doboz fánkért,1 finom, 2. mert be kell illeszkedni, nincs mese, na. Beugrottunk a kocsiba, gyors összegzés, naptej, fürdőruha, hosszúnadrág, hűtőtáska, 60 dolcsi a zsebben, gps. Gps beállít:280 kilométer, 3 óra 3 perc.

    Komótosan, meglódul az öreg V6-os, 20 éves kora ellenére nem kezdte ki még az idő vasfoga. Feleségem használja ezt a kocsit, én csak ritkán ülök be, de még mindig megdöbbent a kényelme, csendessége, ahogy hangtalanul suhan az úton. Pár perc alatt kint vagyunk az autópályán, ami teljesen kihalt, szinte minden sáv üres, alig látni pár autót.Van időnk nézelődni, nem rohanunk, nézzük az elsuhanó motorokat-kocsikat, házakat, hidakat, táblákat, miközben egyre közelebb a cél.

    Folytatás...

    Blogbejegyzés 15 éve 9