Vezetni voltam

Avagy mit is lehet magunkkal kezdeni egy szép nyárias napon :) – írta: e=mc², 13 éve

Tárgyalás

2011.06.25, Szombat.

Az időpont: 11:30, helyszín: Ádánd (Siófok mellett).

Napsütés, szél, száraz idő jellemezte a délelőttöt. Szinte tökéletes a vezetéshez. A pályára hamar odataláltunk, a település fő utcájában van egy tábla, mely jelzi, hogy ha most jobbra fordulsz, valami kis élményben azért lehet részed.

Tudtam, hogy ezek a járművek Rally-ra vannak "kitalálva", de a képzeletemben valahogy inkább aszfalt pályán láttam magam. Ezért is lehetett csalódás az, amikor megérkeztünk. Sár, tó méretű pocsolyák, murva, és egy kis kaviccsal beszórt aszfalt jelent meg előttem a durván 1 km hosszú, 5 kanyarból álló pályán.

Semmi probléma, izgalmi állapotom erősebb, mint hogy ezzel foglalkozzam. Ugyanis nem mindennap vezet egy egyszerű ember ilyen verdákat! Ott sorakoztak előttünk:

jobbról

balról

hátulról

Gyönyörűek voltak mind! 2 Mitsubishi 2 Subaru és egy BMW állt ott nyugodtan és várták, hogy ki meri megülni őket. Nem is vártak sokáig! Nem csak én voltam arra az időpontra hivatalos, jöttek az emberek, hogy részt vegyenek az élményben.

A "szervezők" közvetlenek voltak. Igazi Rally versenyzők. Mosolyogtak, beszélgettek, majd egy kis adminisztráció és azon kaptam magam, hogy bent ülök a próbakörön!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!