Eredeti játékok OFF topik - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Crus
(őstag)

Na de várj... a 200 millió forintban vagy dollárban értendő? Mert egészen más dolgok történnek ám, amikor 200 millió HUF-od van, vagy 74 milliárd HUF-nak megfelelő lóvé.
200 millió HUF-fal a középréteg alján fogsz poroszkálni, míg 74 milliárddal már nem nagyon kéne megnézni, hogy mit rendelsz éppen a netről :DDD
Svarcinak meg 166 milliárd HUF körül van a vagyona, abba már talán egy kis szigetecske is beleférne :-)

A lényeg amit akarok mondani, hogy a gazdagságnak is vannak egyre durvább fokozatai és minél több lóvé felett rendelkezel, annál komolyabban lehet elengedni a fantáziát és ez határtalanság az aminek komoly személyiségformáló ereje van.

Az a helyzet, hogy MOST ezzel a tudattal, én is azt mondom amit te, hogy u.a. folytatnám kőgazdagon is... de valahol belül tudom, hogy most hazudok ezzel önmagamnak.

Pl. a hazai lottó aprópénz és kicsit más eset, mert ott nem dolgozol meg a pénzért, nincs meg az építkezés folyamata a csúcsig, hanem egyik nap senki vagy a másik nap, meg egy gazdagabb senki, aki ráadásul még totálisan fogalmatlan is a nagy pénzek kezelésének kérdéskörében. Mert most én is azt mondom, hogy értek a pénzhez, de ha 166 milliárdról kéne gondolkodnom, azért az nem is lenne annyira egyértelmű...

Szvsz!

[ Szerkesztve ]

üzenetek