üzenetek

hozzászólások


tothbe
(addikt)

hmm, jó kis téma ez.
Nálunk az ünnepi menü áll egy kis halászléből is meg egy kis csirke vagy marhahúslevesből is(van aki nem szereti a halat tudniillik, ezért nekik külön menü van). Anyukámék mindig rántott halat(Idönként egyben sütött fogast) meg csirkét csináltak utána, de feleségemmel mi mediterránabbra vettük a karácsonyt és már 3. éve tejszines rák a második fogás penne tésztával vagy rizzsel. Utána meg jó kis mákos guba desszertnek, az elmaradhatatlan tokaji aszuval kisérve.
Másnap meg még nagyimnál van családi szeánsz, ott mindig sült pulyka meg csirke a menü meg persze nagyi húslevese, ami mindig a legfinomabb. :)
Aztán 26.-tól már jöhet a töltött káposzta meg a bejgli rogyásig egészen a szilveszteri sült malacig , virsliig és az újévi lencséig.

üzenetek