üzenetek

hozzászólások


sing1ep1ayer
(őstag)

Ez biztos nagyon jó és egészséges dolog, a leírás is rendkívül részletes, de el nem tudom képzelni hogy milyen lehet amikor otthon már előző nap éjjel fel kell rakni a másnapi ebédet. :U Nem is beszélve arról, mibe kerülhet 8-12 órán át folyamatosan működtetni egy fűtőszálas eszközt egyetlen fogás miatt. :Y De nálam hab a tortán az, hogy ha adott napon az ebéden kívül még egy másik étkezés menüjét is Sous Vide módon szeretnénk elkészíteni, akkor kapásból két edényre lesz szükség, mert senki nem tart akkora szüneteket két evésidő között, mint amíg itt bármi is megfő. :DDD

UI: Ez nem feltétlen egy Neked, inkább a módszernek szánt kritika és a véleményt kizárólag a cikkedben olvasottak alapján alakítottam ki, máshol nem néztem utána.

üzenetek