Acer Aspire V3 471G (Olympic Edition)

Egy igazi játékos gép az Acer gyárából, mely méltán viselheti az Olimpiai Játékok szimbólumát! – írta: Dr.Byte, 12 éve

Belső/Játék

Processzor

Az Intel Core i5 3210M egy gyors, Ivy Bridge architektúrás, 2 magos notebook processzor, mely támogatja a Hyperthreading technológiát. Az alap órajele 2.5 GHz de a Turbo Boost technológiának köszönhetően 2.9 GHz-es magonkénti órajelre húzható. Lássuk az összehasonlításokat:

Videókártya

Gépünkben, egy integrált Intel HD 4000-es és egy dedikált GeForce 630-as kártya áll rendelkezésünkre. Utóbbi, azaz a GeForce 630M, 2 GB memóriával van felszerelve és kétség kívül egy nagyon erős, középkategóriás videókártya napjainkban.

Ugyebár a masina alapjáraton a HD 4000-es kártyát használja és csak akkor kapcsolja be a GeForce 630-ast amikor azt a helyzet megkívánja. Nos, itt akadtak gondok, ugyanis amikor frissíteni szerettem volna a 630-ast akkor a telepítő nem talált megfelelő "hardver eszközt". Minden létező dolgot kipróbáltam, de a driver sehogy sem akart feltelepülni. Ha valaki tudja a megoldást, az legyen szíves megosztani velem/velünk. :)

Következzenek az összehasonlítások:

Játék

Mivel azt ígértem, hogy ez a rész lesz a teszt leghangsúlyosabb része, ezért próbáltam olyan játékokat választani, amik képesek kellőképpen megizzasztani a masinát. Remélem, nem okozok csalódást és mindenkinek leesik az álla! :)

Battlefield 3

Batman: Arkham City

Assassin's Creed: Revelations

Dead Island

Star Wars: The Force Unleashed 2

Remélem, elnyerte a tetszéseteket ez a kis összeállítás. :) Amit még fontos megemlíteni az az, hogy minden játék maximum beállítások mellett futott!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Acer Aspire R7 - Egy új korszak

    Hosszú volt az út, melyet végigjártam, hogy a végén az Acer különleges ultrabook-tablet kombóját válasszam.

  • Acer Aspire V5-131

    Kis méretű notebook Intel Celeronnal az alsó árkategóriából. No, de mit várhatunk 70.000 forintért?

Előzmények