Beyond: Two Souls PS3 Bemutató

A mi világunkon túl is van élet, csak még nem ismerjük! Bemutató a szerintem eddigi legjobb játékról. – írta: Crydan, 11 éve

Karakterek

Jodie Holmes

A történet fő karaktere egy titkos CIA kísérlet eredménye, szülei kivételes adottsággal rendelkeztek és ezt akarták felhasználni az Infravilág uralmához.

Különleges adottsága, hogy képes kommunikálni az Infravilággal, valamint Aidennel, akinek lelke hozzá van kötve a születése óta. Ezek pedig különleges képességekkel ruházzák fel, mint a tárgyak képzeletbeli mozgatása, más emberek feletti uralom, elmeolvasás, felderítés, emberek fojtása és emlékezetolvasás, sőt még a sérülések gyógyítására is képes.
Alapvetően szolid, visszahúzódó, okos, kreatív, csendes lány, akit furcsállnak, egyesek megvetik, és boszorkánynak nevezik Aiden miatt.

A CIA ügynöke, valamint romantikus szálak fűzhetik Jayjel, vagy Ryannel (választástól vagy túléléstől függően).
Hangját és a motion capture-t Ellen Page adja.

Aiden

Szellem, akinek lelke Jodie Holmeshoz van kötve. Személyazonossága ismeretlen, de idővel erre és egy titokra is fény derül. Azóta óvja őt a veszélytől.
Jodie legfőbb célja, hogy megszabaduljon tőle, amiért nem képes miatta normális életet élni.
Személyiségét és külsejét nem nagyon ismerjük meg, ezért csak akció közben lehet látni, mire is képes.

Nathan Dawkins

Elméleti kutató és a paranormális jelenségek szakértője, ő elemzi Jodie képességeit, és szorosan kötődik hozzá, miután feleségét és lányát elvesztette egy autóbalesetben. Legfőbb célja az Infravilág megismerése, a Sűrítő megépítése és az efeletti uralom. Cole-on kívül az egyetlen olyan karakter, akiben Jodie teljesen megbízik és a nehéz időszakban is mellette áll.
Hangját és motion capture-t Williem Dafoe adja.

Cole Freeman

Elméleti kutató. Nathin Dawkins társa. Kezdettől fogva Jodie-val együtt dolgozik, segíti megtanítani, hogyan használja Aident, Kedves, bátor és szoros barátságot Jodie-val. Még az üldözése során is mellette áll, és segít kideríteni a teljes igazságot múltunkkal kapcsolatban. Sorsa kétesélyes a döntéseink függvényében.
Hangját és motion capture-t Kadeem Hardison adja.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények