Infamous 2 - PS3 bemutató

Villámként robbant be, jött, látott, és engem meggyőzött az alábbi játék. – írta: Crydan, 12 éve

Bevezetés

Mielőtt belevágnánk a bemutatásba, egy-két dolgot le kell szögeznem: sajnos az első részhez nem volt szerencsém, de ez a bemutató szempontjából nem olyan fontos; lássuk a medvét!

SPOILER Veszély! Aki nem akar komolyabb poénokat lelőni, és a történet részleteibe belemerülni, az ne, vagy ezt figyelembe véve olvassa tovább a cikket!

Az Infamous 2 a sandbox típusú játékok egy újabb képviselője, mely elsőre nem tűnt kiemelkedőnek, főleg, hogy az első rész a Prototype után jelent meg, és egy PS3 exkluzív címként indult harcba, de mint derült égből villámcsapás, hatalmas sikert hozott, és kérdéses volt, hogy képes lesz-e nem csak hozni az első rész színvonalát, hanem túl is szárnyalni azt? A boldog, de megkönnyebbült válasz, hogy IGEN!

A lemezt a gépbe helyezve, és egy rövid 700 MB-os installálást követően, a szokásos bevezető videók után jutunk a főmenübe, melyet azért emelek ki, mert rendkívül látványos effektekkel mutatja be főszereplőnk képességeit, így igencsak felcsigázva kezdhetjük el a játékot.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények