Blitzwolf GV18 okosóra

Gépi csontozású csirkemell hajszálakkal, meg rajta maradt szőrrel: oké, 11.000-ért mit várok, de ez nem okosóra. – írta: mrgergoke, 8 éve

Csomag

Egy rossz szavam nem lehet, ugyanis igazán kulturált kis csomagot kaptam. Duplán be volt csomagolva, ez mondjuk elég fura volt. Volt egy nagy csomag, egy hatalmas zacskó, meg benne egy sokkal kisebb. Mindegy, kihámoztam a köbméter fóliából a kartondobozkát, amibe dinamitot is rakhatnánk, akkor sem történne tömegkatasztrófa, szóval biztonságban vannak az órák, ez tuti. Az alján írnak némi infót, meg van egy kis dekor, de semmi giccs.

A fehér papírtartót nem olyan egyszerű kiszedni, amint az a képen is látható, mert szétszaggattam elsőre. A képeim általában nem szűz unboxing képek, mert nem vagyok elég türelmes hozzá, hogy a legelső kicsomagolást fotózzam, hanem mindig kiborítom az egészet, és amikor megcsodáltam az új cuccot, akkor visszapakolom, és fotózás mellett újra kicsomagolom. Ne engem kérdezzetek róla.

Előkerültek a pakkból a cuccok, név szerint pedig az óra, az akksija, a hátlap hozzá, a meglévőn felül egy plusz kijelzővédő fólia, egy nagyon aprócska, 1 amperes töltőadapter, meg egy durván fél méteres töltőkábel. Tekintsétek meg a képeimet, aztán haladjunk tovább.

Nagy felbontású képek

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények