Fogyásom története

Tavaly 44 kg-ot fogytam 9 hónap alatt. Mivel sokan kérdeztétek, ezért leírom, hogyan sikerült ezt elérnem. – írta: diegho, 3 éve

Sziasztok!

Sokan kértétek, hogy írjam le, milyen módszerrel sikerült 9 hónap alatt 44 kg-ot fogynom (minél több a felesleg, annál könnyebb a fogyás, ezt szögezzük le rögtön az elején), mert sokatoknak ez elképzelhetetlennek tűnik. Nyugalom, számomra is az volt, 10 kg volt a cél, de erről majd később. Amit még meg kell említenem, én csak pont annyira mentem bele ebbe a témába, amennyire nekem szükségem volt rá, egy átlagosan sportos alkatot ezzel az étkezés/edzés párossal el tudok érni, ha ennél komolyabb célod van, akkor nálam sokkal komolyabban felkészült szakemberek segítségére van szükséged!

Megpróbálom ezt az egészet nektek egy kicsit motivációs szemszögből leírni, mert igazából az az érzésem, hogy sokaknál ez hiányzik, tudják, hogy baj van, fogyni kéne, de nem tudják magukat motiválni, hogy megcsinálják.

Először is nem fogok igét osztani, nem mondom meg senkinek, hogy mit egyen és milyen mozgást csináljon, ezt majd mindenki magának kialakítja. A lényeg, hogy csak azt edd, amit szeretsz, és csak olyan mozgást csinálj, ami jólesik! Ha olyan dolgokat eszel, amik nem esnek jól, azt hamar megunod. Hiába mondanám azt, hogy egyél halat, ha nem szereted.

Fontos megemlíteni, hogy én nem fogyókúrára foglak ösztönözni, fogyókúrázni semmi értelme nincs! Én teljes életmódváltással értem el ezt az állapotot, ami bár még közel sincs ott, ahol szeretném, hogy legyen, de alakul.

Tehát értsd jól, ezt nem fél évig csinálom, hanem életem végéig! Miért? Mert ez az egészséges, és csak egy életem van! Igen, neked is! Én egész életemben kövér voltam, már 120 kg-ot nyomtam a középiskolás ballagásomkor, és tavaly április elején 141,6 kg voltam (191 cm magassághoz). Mégis mi történt, hogy ekkorát változtattam? Rövidesen kiderül!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!