(Huawei) Honor X2: nem csak papíron nagy

Hibátlan megoldás lehet azok számára, akik egy olyan készüléket keresnek, ami kivált egy telefont, és egy tabletet is. – írta: karandip, 8 éve

Belül

Azt kell mondjam, elég jól felszerelt darabról van szó. Bár a Kirin 930-as nem a legújabb SoC, de azért rendesen felsőkategória, az EMUI mellett pedig bőven elég a 2 GB RAM.

Teljesítmény
A HiSilicon Kirin 930-as bőven elég minden modern játékhoz és programhoz. A 2 GB RAM is visszalépésnek tűnhet a kínai 3 GB-os modell mellett, de ez nem fog érződni. A 2 GB -ból 1,2-nél soha nem volt több foglalt, alapjáraton 600 MB körül van. A rendszer akadások nélkül teszi a dolgát.
Játékok tekintetében, a Hearthstone, N.O.V.A. 3, Shadowrun, XCOM, Banner Saga, Minecraft, SW KOTOR lettek letesztelve. Ezek mind akadásmentesen futnak. (Nem kell megijedni, ha az első indításkor előfordul hosszabb töltés, lag).
Azért még itt egy Antutu teszt is mellékesen:

Tárhely esetében 16 GB-ról beszélhetünk, de ez nem lehet hátrány a mai SD-kártya árak tekintetében.

Az 5000 mAh-s Li-Pol akku átlag használat mellett elég két, esetleg három napig is. Teljes terhelés alatt (letöltöttem rajta, játszottam, zenét hallgattam, YouTube videót néztem) nap végén 23%-on végezte, este 11-kor.

A hátlapi, sokszor takarásba eső mono hangszóró teszi a dolgát. Sokkal rosszabbra számítottam, de a phablet ebben is hozza a formát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények