i5 Plus Smart Fitness Bluetooth Bracelet / Watch

Karon hordható iOS/Android értesítés kijelző, lépésszámláló, alvásfigyelő, no meg kronométer. – írta: viztelen, 8 éve

A beszerzés

Ezmiez – a méretek kedvéért egy szabványos SD kártyát tettem mellé.

Az egyik itteni fórumon akadtam erre a kütyüre (köszönöm szépen még egyszer vgyuri kollegának, hogy válaszolt a kérdéseimre), és egyből elnyerte tetszésem a hosszú üzemidő, az értesítések kijelzése, no meg a rendkívül kedvező ára miatt, arról nem is beszélve, hogy nem kell külön kábel, hanem egyből USB-re dugva tölthető (és kb. fél óra alatt teljesen fel is tölt).

Volt már okosórám, de sajnos el kellett adnom, azóta is többször gondolkodóba estem, hogyan tudnám pótolni, hiszen időnként hiányzott, hogy ha értesítésjelzés vagy hívás jött, vajh mi törpént?
De a számomra megfelelő megoldások többe kerültek, mint amennyit rászántam volna... egészen addig, amíg bele nem futottam a Teleshop legújabb, legjobb, csak nekem szóló ajánlatába a fentebb is említett fórumbejegyzésbe.

Lényeg a lényeg, miután itt is körülnéztem, találtam egy bejegyzést Jarod1 tollából, és az ott, valamint a fórumban leírtak alapján bizonyossá vált, hogy nagyon rosszul nem járok egy ilyen eszközzel, hát be is rendeltem a gearbestoldaláról.
Még keresgéltem róla infókat, de sajnos egy helyen nem láttam magyarul leírva mindent, így úgy voltam vele, amint megkapom, írok egy rövidebb szösszenetet az engem érdeklő részekről.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt