IKEA Eneby 30

Már az IKEA is gyárt hangszórót! Minimalista, jó hangszóró, nagy hangerejű, de azért vannak hátrányai is. – írta: Lalikiraly, 4 éve

Sziasztok!

Egy kis bevezető

Úgymond karácsonyra kaptam, illetve választottam ki magamnak Édesanyámék jóvoltából az alábbi kütyümet. Még a nyáron láttam meg az IKEA-ban, hogy mondom: jééé, Bluetooth hangszóró. De ki sem próbáltam, csak konstatáltam, hogy baromi jól néz ki. Imádom a letisztult, egyszerű dolgokat. Aztán ha már szóba került, mondom, próbáljuk ki a boltban, mert szerencsére kipróbálhatóan volt kirakva. Elég nagyot szólt hirtelenjében. Akkor mondom, nekem kell. Az ára pedig meglepő volt, mert alapból 29900 forint, de IKEA kártyával csak 21990 volt. Így már azért vaskosan jobb vétel volt.

Tehát mi is ez? Ez egy Bluetooth-os hangszóró, ami AUX 3,5-ös jack csatlakozóval is rendelkezik.
Kétféle színben, feketében és fehérben kapható. De ez a készülék vázára vonatkozik. Az előlap inkább világos és sötétszürke.

Hirdetés

Tulajdonképpen az IKEA-ban kapható KALLAX bútorok betétjeként árulják leginkább, de lehet hozzá kapni fali rögzítőt és állványt is. A nevéből adódik, hogy ő a nagyobb, 30x30cm-es. Van egy kistesója, ami 20x20-as, de az akkumulátoros, róla később pár szóban írnék.

Száraz műszaki adatok:

Méretek
- Szélesség: 30 cm
- Mélység: 11 cm
- Magasság: 30 cm

- Teljesítmény: 40 W

Hangszórók:
- Két mélyközép sugárzó, 10 cm-esek.
- Egy magassugárzó. Talán 4 cm...

Akinek nincs kedve olvasni, készítettem róla egy videót is. Alant látható. :)

Akit csak a hangja érdekel, az lapozhat a harmadik oldalra :) Ott van még egy videó róla.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények