Oittm Bluetooth hangszóró

Bírja akksival bőven, rettentően jól szól, és a háló mögé rejtett fényjáték is nagyon hangulatos. – írta: mrgergoke, 8 éve

Bevezető

Mire a cikk végére értek, addigra magatoktól is rájöttök, de azért elárulom a nyilvánvalót: magamtól a büdös életben nem találtam volna rá erre a remekműre. Az pedig azért lett volna katasztrofális, mert akkor minden bizonnyal ti sem hallotok róla. De a katasztrófát egy kínai ismerősömnek köszönhetően szerencsésen elkerültük, és most itt ez a remek eszköz, hogy ti is megcsodálhassátok digitális kenyerem által. Fogyasszátok hát egészséggel!

Van egy kínai ismerősöm, aki meglepően rég nem írt nekem, azt hittem, hogy már nem használja a felhasználónevét, de egyszer csak írt nekem, hogy helló. Mondom én is, hogy helló. Erre hatásszünet. A percek teltével kezdtek halványan kirajzolódni, majd egyre körvonalasabban megjelenni a fejem fölött a kérdőjelek. Amilyen kíváncsi vagyok, egy idő után nem bírtam tovább, és írtam neki, hogy ne haragudjon má', de hát ő írt rám, mégis miben segíthetek. Erre megköszöni az érdeklődésem, és nem mond semmit. Normális ember már itt ejtette volna a beszélgetést, de szerencsére ettől sokkal kíváncsibb vagyok, így írtam neki, hogy ezen a felhasználónéven fél éve még egy xy nevű illetőt ismertem, aki itt és itt dolgozott, most ki a halállal beszélgetek. Mármint ki nem beszélget velem. Jött a megerősítés, hogy továbbra is ő az, így hát a kérdőjel akkorára duzzadt, hogy nem bírt tovább lebegni a fejem felett, egyszerűen rám szakadt. Halvány gőzöm nem volt róla, hogy mi a jó istent akarhat tőlem. Ez ilyen tipikus kínai dolog, nem kell mindent megérteni.

Egy órás beszélgetés után kiderült, hogy máshol dolgozik, de tudja, hogy kínai kütyükkel foglalkozom állandóan, és hát ők most csináltak az új munkahelyén egy extrém menő, ultraháj kvaliti, veri csíp Bluetooth hangszórót. Már kezdtem forgatni a szemeimet, amikor kaptam a linket meg a részletesebb információkat, és az árból meg a leírásából lejött, hogy ez valóban nem olyan gagyi cucc, mint én azt gondoltam első hallásra. Mind tudjuk, hogy a kínaiak az 1000 dolláros termékről pontosan ugyanazt írják a leírásba, mint a 10 dollárosról.

Annyit írnak a leírásban, hogy ugyanazt a sztereó rendszert használja, mint a Harman Kardon cuccok, meg a JBL. Ez mondjuk egy kínai termékről kapásból hihetetlennek hangzik, és nem állítom még most sem, hogy ez feltétlenül igaz, de kétségtelen, hogy baromi jól szól. Na, de ne rohanjunk előre ennyire. Megkaptam tehát az infót, hogy jó cuccról beszélünk, leárazva 24.000 forint körüli összegért, és érdemes lenne tesztet írnom róla, szóval ezúttal az Amazonról jött a termékem, de becsület szavamra mondom, hogy biztosan kínai!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt