PH-s autósok önszerveződésének elmúlt három éve

Az elmúlt 3 év története 2,5 résztvevő (bitpork, Mágus2 és MunezXBK) memoárjai alapján. – írta: bitpork, 9 éve

Harmadik találkozó

Harmadik találkozó, 2015-Siófok - írta MunezXBK & bitpork
Tematikája: "Hol fognak parkolni?" és "Nem lesz elég a hús!"

Voltunk.
Ettünk.
Jó volt.

És akkor most, hogy MunezXBK teljesítette kötelességét, és vénát vágott magán, hogy írói munkássága kiteljesedjen, álljon itt az a Logout írás, amelyet már korábban publikáltunk (minimális módosítással), csak a teljesség kedvéért. Előre kell bocsátanom, hogy az idei találkozó majd egész idejét a kőgrill mellett töltöttem, így az írás rövidsége miatt bocsánatot kell kérnem: ne haragudjatok meg a nyúlfarknyi, szűken mért jelentésért.

Ez is megvolt. Idén is (remélhetőleg hagyományteremtő jelleggel) megrendezésre került a Ph! autós találkozója a VAG topikból indulva. A helyszín Siófok nyaralóövezete volt, a dátum 2015. június 20.

Sajnos egy pár tavalyi résztvevő nem tudott eljönni (jövőre nem lesz kifogás a baba születés sem! ), de legnagyobb meglepetésünkre és mindenki elégedettségére, évről évre többeteket érdekel a PH!-összejövetel ezen formája.

Idén már februárban felvetődött a tavalyi találkozó megismétlésének lehetősége. Nehezen, de lett időpont és helyszín. A hagyományosnak mondható menü adott volt annak, aki éhesen érkezik. Idén az utolsó pillanatban is befutó jelentkezések miatt kellett egy alternatív, "titkos" adu, arra az esetre, ha alul méretezünk valamit. Mivel szegény páromat fejhangú "Uram Isten, még egy jelentkező - nem lesz elég a hús!" rikoltozásommal kezdtem őrületbe kergetni, kellett találnunk valami megoldást a félelmeimre. Ki is találtuk a házi BBQ-s sertés oldalast (a fotóért köszönet focvis-nek). És természetesen, aki kóstolta, azonnal el akarta felejteni az alap menüt. Ami kicsit sem volt bosszantó annak tükrében, hogy mennyi energiát öltünk bele az elkészítésébe. Köszi, karma! És a dagadó létszámmal egyenes arányban öntött el a pánik, aminek a "Hol fognak parkolni?"- mantrával adtam hangot.

A fene nagy autónézegetésben focvis-nek sikerült lőnie még egy képet erről... Gyanús, hogy mással nem is foglalkozott, csak az étellel, mert a találkozó fotóit begyűjtve derült ki, hogy csak ezt a két fotót készítette.

A találkozón megjelent 17. autónál megálltunk a számolásban, és belevetettük magunkat az élvezetekbe: mindenki mindenkivel, mindenkiével ment, miután egy kis kritikát gyakorolt, és vágyakozott a mások autója iránt. (Reméljük, nem voltak trafik a környéken, mert ezek a fránya autók egy és azonos hibát produkáltak: mind csak háromezres fordulat felett akart működni).

Legnagyobb bánatomra a megbízott fotósunk, MunezXBK a nagy örömében és éhségében elfelejtette a masinát kattogtatni. A helyzetet mentendő momo2828 (ezért külön köszönet illeti) megszánt minket pár fotóval a találkozóról. Sajnos nem lett teljes körű a galéria, de lévén egyetlen rendes ember, aki szorgalmasan fotózott, örülünk minden megörökített pillanatnak.

És akkor a képek, végezetül néhány gondolat:

Sikerült dj Peer-től a találkozó elején készített panoráma fotót is megszerezni, így a mundér valamelyest mentve kincstári fotósunk tevékenysége nyomán keletkező űrtől.

Idén a létszám dagadt: meglátogatott minket a vezetőség Kalandor személyében, és kaptunk helyszíni supportot, az akkor még Hardverapród Morris és házi Moderátorunk, Qru személyében. Mindhármuknak szeretném megköszönni, hogy látogatásukkal, megerősítették az összejövetel PH!-s jellegét. Remélem, hogy az idei évtől az oszlopos megjelenő tagok között tudhatjuk őket is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények