Unturned - A DayZ és a Minecraft szerelemgyereke

Az Unturned egy újabb túlélő játék posztapokaliptikus környezetben tele vérszomjas zombikkal és emberekkel. – írta: Ace owner, 10 éve

Bevezetés

Az alábbi irományban szeretnék egy alap leírást és kedvcsinálót adni az Unturnedről. Nekem személy szerint nagyon megtetszett, remek a hangulata és elég összetett ahhoz, hogy ne unjuk meg 5 óra játék után. Az esetleges hibákért előre is elnézést kérek, ez az első Logout irományom. :)

Mint a bevezetőben is említettem, egy újabb túlélő játékkal van dolgunk, amely egy kicsit más, mint a többi. A legszembetűnőbb különbség a grafika. Bizony, egy teljesen Minecraft-szerű világot kapunk, viszont az építkezés itt nem blokkokból áll, hanem remekül kidolgozott item rendszerrel.

Egyébként a Steam közösségnek köszönhetjük, hogy játszhatunk vele, ugyanis a Steam Greenlight-on debütált. Éppen ezért a többi survival game-hez hasonlóan, ez csak "korai hozzáférésű játék", ami annyit tesz, hogy még rengeteg fejlődésen mehet keresztül. A fejlesztő(k?) gőzerővel dolgoznak a frissítéseken és már akár Macen is elérhető. Reméljük, még több lehetőséget kapunk hamarosan és a pályát is alakítják. Ugyanis, ha valaki nagyon beleveti magát, elég hamar bejárhatja az egészet. A Minecrafttal ellentétben itt nem végtelenül legenerált világról van szó, hanem egy előre meghatározott környéken kell boldogulnunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Mass Effect széria, maximális grafikával

    Sajnálatos, hogy a PC játékosoknak is configokban kell turkálnia, de ha tetszett a széria, játszd újra, feljavítva!

  • Star Wars: Commander

    A Disney fejlesztése egy online multiplayer játék, amely tower defense és real-time stratégiai elemeket ötvöz erős PvP környezetben

  • Egy adag nosztalgia: Gothic

    Üdvözöl az új otthonod, egy borús világ kegyetlen szelete. És, hogy te ki vagy? Az itt senkit se érdekel!

Előzmények