Aliexpress tapasztalatok - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Igen, minden nap vagy 3-szor írjuk a topikban hogy késve de megérkezik, a március 25 az május 1-ig várható

[ Szerkesztve ]


Wasp91
(aktív tag)

Ezek friss képek? A package not received résznél csak a maximum összeget lehetett beállítani...a fotó videó feltöltés ikonja meg se jelent...Ha az items received in part or in full részt állítottam volna ott helyesen jelenik meg minden.. :F


Wasp91
(aktív tag)

Ha most törlöm a refundot akkor tudok újat indítani? Elfelejtettem befotózni, hogy néz ki nálam.


V/
(titán)

Ennél már nem, nem érdemes ott van hogy 25-ig kel reagálni az eladónak és azután az Aliexpress közbelép.
Mi lenne az oka hogy törölnéd.


Wasp91
(aktív tag)

Nem tudtam a nyomkövetésről képet berakni. :(


V/
(titán)

Ha reagál az eladó és neked nem felel meg akkor tudsz újabb bizonyítékot feltölteni, de jelenlegi állapotban nem lehet új bizonyítékot feltenni, a kérés, a reklamáció az elment akkor bizonyíték nélkül, régebben el sem lehetett menteni ha nem volt csatolva valami, hogy ez miért változott meg nem tudom. De mindig azt javaslom hogy dispute.hoz mi is töltsünk fel "bizonyítékot" arra nem érdemes alapozni hogy majd ők is megnézik mondjuk a nyomkövetést, meg igazolja az eladó. Reklamálok, nekem kell alátámasztani a mondanivalómat.


Wasp91
(aktív tag)

Akartam is feltölteni bizonyítékot, de ahogy írtam is korábban meg se jelent az opció rá. Szöveget tudtam csak írni.


Puro
(aktív tag)

Ha kifutottam a 14 napos refund lehetőségből, akkor van még valami módszer amivel refundolni lehet vagy bukta a dolog?


V/
(titán)

Nincs más lehetőség.


Puro
(aktív tag)

Akkor elengedem a dolgot, köszönöm. 12k tanulópénz :U


V/
(titán)

Ha hivatalosan nem is tud segíteni az AliExpress lehet hogy a z eladó lesz némileg segítőkész, mert a garanciát azt mindig vele kell egyeztetni és az a 15 nap után jön elő legtöbbször.


Erik-22
(kezdő)

Dispute gomb már nincs ha jól értem. Helyette returns/refunds gomb van, de ennyi az egész felület. Semmi se tudok feltölteni, az összeget sem lehet szerkeszteni. Itt most mi van? Küldjem el csak szöveggel?


DDA40X
(aktív tag)

Hali! A hivatalos oldalon néztem én. Ez 100%. A magyar GLS kereső oldalán. És csak akkor jelent meg ott infó és tűnt el a hibaüzenet, amikor már a magyar GLS átvette. Addig csakis hibaüzenet volt.
Na mindegy. Már megjött végülis egyben. :U


Wasp91
(aktív tag)

Ugyanez volt nálam is..Ha a delivery statust átlöktem arra hogy megjött akkor persze egyből lehetett volna mindent állítani.. A reasonnel próbálj meg variálni hátha feladja a képfeltöltést. :D


V/
(titán)

Ha most nem jelenik meg a valamiért ez a két ikon akkor lesz lehetőség később képet feltölteni.
A szállítási védelmi idő számláló mit mutat, pontosabban van még nap hátra?

Nálam ez még mindig egy mai kép.

Néztem egy másik tételt annál viszont csak ezzel az okkal jött elő a két ikon, vagy szándékosan van így megcsinálva vagy valami hiba

[ Szerkesztve ]


baly81
(aktív tag)

Hát, az MS Edge böngészőtől nem is kell sokat várni!
Rakj fel egy Brave-et, és meggyógyulsz!

[ Szerkesztve ]


pulutodurumo
(őstag)
Blog

A Brave is pont ugyan azt a Chromium motort használja mint az Edge, ha jól tévedek.


havri1
(félisten)

Köszi, de nem megoldható. 2 gépet használok + 1 telefont, amik össze vannak szinkronizálva. 2 ebből céges, és céges gépen nem úgy megy ez a telepítsd ezt meg azt dolog :) Másrészt, az edge vs ios szinkronizálás alapból támogatott, nem tudom a brave tudja e.


elistvan
(senior tag)

Szerintetek erre az ECS kezdetű februárban rendelt levélre hideg vizet lehet inni? Beadtam refundra ezzel a képernyőmentéssel. Ehhez kell csatolni a postától egy ilyen igazolást, hogy nem érkezett hozzájuk, be ilyen azonosítójú küldemény?

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)

Napokban néhányan írták hogy ez időtájt a te március 4. bejegyzéssel megegyezőeket (mert nagyon nem az számít mikor vetted, hanem az hogy mikor érkezett meg Mo-ra) kézhez kapják. Szóval lehet hogy nem elveszett, csak késik. Néha az is elég ha valaki ide beírja kérdésként és a következő munkanapon megkapja. :K
Ha nem járt le a szállítási védelmi idő akkor azt a választ kapod erre a képernyő mentésre hogy várjál még, ezt lehet feloldani egy olyan posta igazolással ami arra utal hogy elveszhetett a küldemény. Míg ha megvárod hogy a rendszerük lezárja a vásárlást, akkor elegendő lehet a képernyő mentés és a pénzt kapod vissza,.

[ Szerkesztve ]

üzenetek