Aliexpress tapasztalatok - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Ez még csak a logisztikai azonosító, ami meg lett igényelve ma, ilyen gyorsan nem sok minden derül ki.
Milyen szállítási mód van említve, van 13-16 nap kézbesítési vállalás, mert ha igen akkor Express One vagy MPL lesz.
Bár a nagy méret (Order has been packed into a large shipment) az mit takar? És 150 € alatti az érték?

[ Szerkesztve ]


elistvan
(senior tag)

Volt egy határidőre nem megérkező küldeményem, jelentettem visszautasították bizonyíték hiányában (a tracking kép nem volt elég). Írtam az ügyfélszolgálatnak egy magasabb szintre továbbították az ügyet. mert közben megjött a posta hivatalos angol nyelvű válasza amit csatolnom kéne az alábbi levelet kaptam de a link nem működik.
Mi a további teendő? (A buyer centeres link nem működik)

Hi Sir/Madam,

Thank you for contacting AliExpress.

We are sorry to inform that your appeal request was rejected. According to the tracking information, the package is being pick-up. Please kindly get in contact with the local post office to get your parcel.

If you have not received the package, please kindly request an official statement from the local post office and provide it for us via https://helppage.aliexpress.com/buyercenter/index.htm. (The evidence should be the official documents and be stamped and including information such as: tracking number, address, condition of the package, signature, etc.)

Note: Please do not reply to this email/message due to reply can not be received in this mailbox. If you have any further question, please visit our Help Center at https://service.aliexpress.com/page/home?spm=a2g0o.home.1000001.2.650c2c25YXjwwE&pageId=17&language=en

Sorry for the delay and inconvenience. Thanks for your patience and cooperation on this matter.

Have a nice day!

Thanks,
AliExpress Customer Service


V/
(titán)

Gyerekek is olvassák a topikot, én nem azt várom el topikgazdaként hogy egy hozzászólás tele legyen trágár megfogalmazással, szóval visszaküldöm privát üzenetben amit leírtál, szedd ki a kulturálatlan szavakat, megfogalmazást és azt az elfogadható verziót írd meg.

Tőlünk nem kaptál rossz tanácsot, közel száz alkalommal volt használva és mindig visszaadták a pénzt.Én meg ezt jelzem neked
Minden bizonyítékot az AliExpress felületén kell feltölteni, a videót is ahogy ők írják. Ez azért még nem garancia arra hogy el is fogadják, de a legtöbb eseteben ez elegendő volt eddig.

[ Szerkesztve ]


baly81
(aktív tag)

Ezt megerősítem! Nálam is mindig el volt fogadva az unboxing videó! Egy eset volt olyan, hogy visszadobták, de feltöltöttem ugyan azt még egyszer nekik, és odaírtam hogy nézzék meg jobban a videót, hogy ők hol látják a hiányzó terméket, amire refundot kértem. Így, a második körben már elfogadták a dispute-ot.
Most kb azt a szöveget írnám meg nekik, hogy nem puzzle üvegkirakót szerettem volna vásárolni, a fotókon is egyben van a termék...

Nem csak a gyerekek miatt, hanem magunk miatt is tartsunk egy szintet srácok! Tudom, néha elgurul a gyógyszer, de ne menjunk át alpári, trágár társaságba! :R


V/
(titán)

A dispute résznél próbálkozz,

Appeal

Vagy a Eva Chat robot, Dispute szó beírás kérni fogja hogy melyikről van szó és ott fel lehet tölteni dolgokat hozzáfűzni akármit és ha nem jutsz dűlőre vele lehet embert kérni agent szó beírással.


t420s
(aktív tag)

"A dispute résznél próbálkozz,"

ember!!!! szerinted HOL probálkoztam?
szerinted hol dobta vissza azonnal az ali az ügyet ha nem ott? szerinted??


V/
(titán)

Nem neked írtam ezt, hanem elistvan hozzászólására, neki más gondja van.
Tőled csak azt kértem hogy a tapasztalatodat kulturáltabb megfogalmazásban ismételd meg, mert esetleg hasznos információk vannak benne másoknak és azzal nincs itt semmi baj.

[ Szerkesztve ]


jojoando
(senior tag)

[link] ezt rendeltem, és a május 28-i kézbesítést választottam de ahogy látom ECS-s lett :( a drágább szállítás később érkezne vagy nem érné meg.
Más kérdést vet fel ha Lp-s követőt kapok az hogy válik vagy EO vagy MPL-nek, a fentit postás hozza majd egyszer esetleg :(


V/
(titán)

A dátumból azért látni hogy ez valami nem jó szállítás lesz, ezért én nem fizettem volna 2 $-t

és ez pedig via AliExpress Saver Shipping ECSC00.... ás amit kerülni célszerű,
főleg úgy hogy ilyet vagy ilyesmit tudsz venni itt is, akár 1,79 $-ért

[ Szerkesztve ]


pingwin92
(aktív tag)

Végül amúgy leadtam az én adataimmal. Másnap sírtak is, hogy kéne egy számla. Még jó, hogy volt, gyorsan le is adtam azt is. Már az online fizetés is megvolt.
VPID-t végül nem kértek.

[ Szerkesztve ]


jojoando
(senior tag)

Köszönöm tudom, láttam, de ez a dizájn fogott meg igazán, jó eladóval.

[link] unokámnak ez t rendeltem remélem, neki is fog tetszeni, nekem már most, Choicés és vámolják itthon, jövő héten próbázhatom :D

[ Szerkesztve ]


Atilla001
(senior tag)

Üdv. Nem tudtam rájönni, hogy ha Coin ból indítok eksön vásárlást, tudok több terméket hozzá adni, vagy csak abból az egy termékből több darabot amire raböktem? Ugyan azon eladótól a koppintáson belül vennék mondjuk 3 különböző színűt, a megadott %-kal. Vagy 3x buy now és utánna fizetni. Gondolom így 3 csomag és 3 posta.. egybe akkor elérném a 3500 free shipping-et. Köszönöm.


PuffyDog
(junior tag)

Sziasztok!
Egy csomagom, ami Spanyolországból jött egy közel 250 ezer Ft érték csupán 42 km-re lett kézbesítve, az aláírásban Horvát nevet látok. Még H betű sincs a nevemben. Az Alinak csatoltam, amit a GLS-től kaptam, a kárbejelentőt, az emailezést, a nyomkövetőt, térképet, hogy hol az én címem és hova lett kézbesítve. Most jött a végső döntés, 0 refund.
Na ilyenkor mit és hogyan? :W


jojoando
(senior tag)

A GLS nem ad ki infót, hova vitte a csomagod?
Vagy kikérni egy jegyzőkönyvet a csomag kiszállításáról hivatalosat esetleg Angolul!
Van mikor összekeverik, illetve Aliexpresszen a leadott cím stimmel?

[ Szerkesztve ]


PuffyDog
(junior tag)

GDPR miatt nem adja ki, csak a települést látom.
A jegyzőkönyv el lett küldve a Disputeban. Amit tudtam angolul is leírtam, amit nem azt fordítóval, de megcsináltam.
A cím pedig stimmel, csak idén vagy 30-40 csomag jött.


lacoka55
(aktív tag)

Szia
Ma feladták azt a csomagot amire írtam hogy Edit address nem tudom miért írták ezt a címem már sok év óta változatlan de ha most rákattintok erre a termékre egy kis villanymotorhoz vettem 2 pár kis bronzkefét már nem elérhető
Edit address
You can edit your address only once. Changes may not be allowed if your order is now being processed by sellers or the relevant storage warehouse.
Address update notice
Sorry, we couldn't update your address because this order has already been processed
CNG00647503274549 követőt kaptam nem tudom mi lesz ebből
nem néztem mivel küldik csak az árat néztem
Shipping: HUF275.71
From China to Hungary via Cainiao Super Economy for Special Goods
Shipping: HUF424.74
From China to Hungary via Cainiao Super Economy Global
lehet hogy jobb lett volna a saver az kicsit drágább de ugyan olyan gyors mint a többi csak itthon vacakolnak vele
Viszont megvettem ugyan ezt egy másik eladótól hátha nem adja fel erre valamiért ugyanúgy megjelent itt is az Edit address amit nem lehet eltüntetni miért ?


Silent77
(veterán)
Blog

Ne foglalkozz vele, mindenkinek ott van. Ha véletlenül nem jó címre kérted, könnyen átírhatod.

Tévedtem, most az utolsó rendelésemnél nem jelzi, de lényegtelen. Nem kell vele foglalkozni.

[ Szerkesztve ]


LouiS22
(veterán)

Drága tanulópénz volt: Kínából (EU szállítás ide vagy oda) nem rendelsz nagyértékű dolgot. Gondolom telefon volt, igazából tökmindegy. Személyesen sajnálom, hogy igy jártál, nagyot kockáztattál és megszívtad :(


zeon.hu
(nagyúr)

GLS szállította rossz címre a tiéd helyett vagy eleve rossz volt a csomagon a cím?
Előbbi esetben a GLS-nek illene visszaszerezni.

üzenetek