AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk - Videokártyák fórum

üzenetek

hozzászólások


Jacek
(veterán)

De hasonlíthatjuk ennyi erővel a Vega64-hez is azt hozza teljesítményben khmm az mennyi? Én pl. megnéztem a Vega64 nyitó árát :D :D
Mert félre értettem a Vega56-os példát mert az most ennyi kifutva.

[ Szerkesztve ]


Jacek
(veterán)

Igen szerintem is a tényeket egyszerűen hagyjuk figyelmen kivűl, azok lényegtelen dolgok :)

(#45622) Z10N : Hogy ki rontja itt a levegőt az más kérdés, de én biztos nem mondtam egy internetes fórumon hogy ne legyél itt és ne mond el a véleményedet, köszönöm.
Azt sajnálom hogy a nagy heaterkedés és zsigeri baromságok között ha elhangzik egy más vélemyén az zavar téged sorry.

Mert értem én hogy fölbe kell döngölni valamit mindig, de! :) Jelen pillanatban gyorsabb mint a konkurencia, olcsóbb mint a konkurencia azonos csoportban versenyző kártyája, mindezt úgy hogy csökkentette a konkurencia az árát a saját kártyájának. De ez természetesen szar mert nem még egy kategóriával lejjebb levő áron adja :D :D

Eddig erre cáfolatot azt hallottam hogy ez az inkopetens cég nem ezt kommunikálta a megjelenés előtt,igen?

Nagyon lemegyek alulra, a péknél nem reklamálsz hogy úgyan az a kenyér sokkal drágább mint öt éve? Ma ezt úgy csinálják hogy kisebb a kenyér de ugyan annyi az ára, ott reklamálsz?

[ Szerkesztve ]


Ferke77
(aktív tag)

Kívülállóként én azt látom, hogy azért nincs közös nevező a két főirányú vélemény között, mert mind a kettő tartalmaz igazságot. Abban is van logika aminek Te adsz hangot és Z10N véleménye sem mentes attól. Az, hogy ki mit érez magáénak az már érzelmi alapon dől el :) .
Szerintem az 5600XT (az új bios-al) nem más, mint egy 5700Super vagy KO (copyright© nvidia) :D .

[ Szerkesztve ]


Petykemano
(veterán)

Az 5600XT az árában és teljesítményében egy jó értéket képviselő kártya
Szerintem itt két dolgot lehet kritizálni (túl azon, hogy hogy jutottunk ide)
Az egyik az, hogy a jelenlevő közönség az eredeti biosszal várta volna $279 helyett inkább $249-ért.
A másik ami a vásárlóközönséget ugyan nem érinti, hogy az AMD hogyan oldja fel a 5600XT és 5700 közötti minimális teljesítmény- viszont lényegesen nagyobb árkülönbséget. Persze ez már az ő dolguk.


D013
(aktív tag)

Úgy fog elhíresülni olyan 1 év múlva az RX 5700-as széria mint a Navi bétatesztje. Én is egy ilyen teszter vagyok már október óta. Amikor jön a kövi generáció, már kiforrott driverrel és jól is fog sikerülni, senki nem fog arra emlékezni amikor nem ment a Freesync, stuttering volt a BFV-ben, DX11-ben annyi fps-t produkált mint a matuzsálemi RX470-em, nem adott jelet és resetelni kellett a gépet. Megjegyzem, nekem csak az elmúlt héten jött elő probléma, amikor ugrottam újabb driverekre. Ez a GCN-ről váltás túl nagy falat volt a cégnek, de legalább, MI, userek, küldjük a visszajelzéseket. Közben a 2060-2060 Super-es emberkék vígan tolják mindennel reccenés nélkül.


Cifu
(nagyúr)
Blog

Már talán kevesen emlékeznek arra, hogy hajdan is sok driveres gond volt a Radeonokkal (óóó, amikor még külön 3rd party programok kellettek, hogy úgy állítgasd a finombeállításokat, hogy ne villogjanak a textúrák, ne legyen clipping, stb. az adott játékban... majd ha másik játékot szerettél volna elindítani, megint lehetett állítgatni). Sokan elfogadtuk, cserébe azért, hogy jó (jobb) volt a képminőség és a sebesség.

Itt annyi a probléma, hogy ettől már elszoktak a felhasználók. Én is, bevallom...


Jacek
(veterán)

Még szerencse hogy nem gondolja mindenki ugyan azt, milyen unalmas is lenne :D
Engem a valótlan állítások vagy a durva ferdítések zavarnak, sajnos van igazságérzetnek nevezett valamim ami mostanában MO biztos hogy nem menő, de persze jó lenne kirakni a szarkazmus és az irónia táblát is mert élőben az átmenne , de fórumon nehezen :)


TESCO-Zsömle
(félisten)
Blog

És vagyunk páran, aki ezt, ezeknek a lehetőségét fogjuk nagyon hiányolni, ha valaha kikopnak. De kérdem én újfent: Aki játszani akar, hogy tényleg rá legyen utalva ezekre a kártyákra, főleg ebben az árkategóriában, miért nem vesz konzolt?

Mert hogy nekem, aki a Vega64 liquid-et cserélné a következő 400W-ot zabáló szörnyre nem alternatíva a konzol, az a saját hülyeségem, ami rendjén is van, de 5600 kategóriában simán itt vagy, ahol a konzolok, vagy talán még itt se, ha az idén karácsonyra jövő next-gent vesszük alapul.


Yutani
(nagyúr)
Blog

Majd akkor örvendj, ha tele lesznek a fórumok átflesselt, de hibázó kártyákkal. Addig maradjunk annál, hogy az MSI és az ANUS inkább extra sarcot dob a 14gbps kártyáikra, minthogy ingyen odaadja a teljesítményt.


#82819712
(aktív tag)

Teljesen mindegy mert 141 ezerért Asus is meg Gaming X is ott fog megrohadni a polcokon 5600 XT-ért nonszensz.
csak Jacek kedvéért mondom a Vega 56 129e ért jött ki(OCUK ) 2017ben :) csak utána jött a "neked mennyi a hesréted" korszak ugye.
ez a törölt tag beszélt róla :DDD


Z10N
(veterán)

Meg is van az ujabb buveszkedes ara...mindig csak a mokolas.

MSI explains why not all Radeon RX 5600 XT can get 14 Gbps memory

"The problem is that both MSI and ASUS do not buy the memory themselves, the chips are supplied by AMD

This supplied memory was specified to work at 12 Gbps, not 14 Gbps. While it might (and in most occasions will) support 14 Gbps speed, MSI and ASUS cannot guarantee such speed. This would basically cause RMA issues for both manufacturers, who did not validate their cards to work at such frequency."

"They were told to flash GAMING Z bios onto their X’s and rename their products in reviews. So yes, from the reviewers’ perspective, the explanation in the video is a bit embarrassing to listen to."

Biztosan elore eltervezett scenario volt...hogy szivassak a korai vasarlokat. Sok lesz mar ez a 460/560/560D fiasko, 470D, 580 2048sp, Pro 570/575, 550/550X, 5500XT, stb utan. Ez nem profi.


Petykemano
(veterán)

The problem is that both MSI and ASUS do not buy the memory themselves, the chips are supplied by AMD

WTF??

Hát nem úgy volt, hogy ilyet a chiptervező nem csinál, mert nincs erre tőkéje és mi van, ha rárohad és az nvidia egyszer megpróbálta és rohadtul.ráfázott???

[ Szerkesztve ]


Jack@l
(veterán)

Ez elég esélyes 12gbps-es ramokkal 14-en. Én nem örvendek, csakszóltam.


Z10N
(veterán)

Pff, 140k ott rohadjon rajuk annyiert. Ez az uj kozepkategoria :DDD
Ekozben apron tobb 5700 is mar 95k. Persze ez is sok erte.
Meg ha a nextgen konzolok dragabbak is lesznek valamennyivel, tomegesen fogjak venni oket. Ep eszu ember nem ad ki ennyit ezert.


Jacek
(veterán)

Latod a Pulse meg 103 volt meg delelott, igen?

[ Szerkesztve ]


Jacek
(veterán)

Ennyive kerul egy 2060 Gaming Z az megeri? :)))))))

üzenetek