Anime filmek és sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


etomcat
(tag)

Lehet felkészülni a Full 3D-CGI technika verbálisan és fizikailag is erőszakos hatalomátvételére az anime világban:

- MAL listájában a Girls Band Cry rock lánybanda 7.40 pontszámról indulva lett végül 8.46-al a szezon ezüstérmese, hajszállal legyőzve a Konosubát (8.45), Kaijou-t, stb. Sokan átpártolhattak oda a Jellyfish kiábrándító befejezése miatt. Egyébként győzött a Hibike 3, de az üres képernyővel is nyert volna a tűzeset miatt, továbbá a HE3-at lehet előfizetős streamben nézni USA / angol nyelvterületen és ma már sokan nem tudnak-mernek torrentezni vagy fileshare oldalakra járni...

- Irónikus módon kilencből két Anime News Network szerkesztő is hivatalosan a Girls Band Cry-t jelölte a szezon legrosszabb anime élményének, mivel ott hivatalosan nem lehet nézni...

- Kínában GBC őrület van, tele a bilibili, Weibo és egyéb social media fan-art videókkal, rajzokkal. Mondjuk Kínában már korábbról megszokott / elfogadott volt a full 3D-CGI animáció, bár nem ez a burleszk-szerű stílus, hanem a túltolt hiper-realisztikus renderelés.

- Június 26-án a Girls Band Cry blu-ray előrendelések átvették a vezetést az Oricon lemezeladási listáján (ami a japán piacról mond valamit)

- GBC ifjabbik főszereplője, Iseri Nina lett a japán Megami Magazine (~ otaku Playboy) 2024. augusztusi számának a címlap lánya. Valszeg a másik főszereplő, a sokkal jobb bőr Momoka se fogja megúszni a címlapot.

üzenetek