Apple notebookok - Notebookok fórum

üzenetek

hozzászólások


-Skylake-
(addikt)

nyilvan semmiben, engedd el. en mar onmagaban azon le vagyok akadva, hogy droidnal megis mi a faszert szamitana hogy milyen pc van mellette ? az a fajta konnektivitas ami egy iphone es mac kozott van az egyedi, ilyet semmelyik masik gyarto semmilyen formaban nem ad, egyszeruen azert mert nincs olyan gyarto az appleon kivul akinek ez a ket termeke (szamitogep es telefon) hw es sw oldalrol is hazon belul keszul. ennyi. innentol meg az, hogy droid teloval winen nincsen meg egy csomo olyan dolog amit az ios/macos kombo tud vagy ugyan ez droid/mac felallasban nincs meg, az kicsit tokmindegy.
ez van, nyilvanos forum, nyilvan rengeteg olyan post szuletik ami nelkulozi a valosagot, mivel nyilvan nem tudod szurni hogy ki irhat es mit.
a kerdezonek innen uzenem hogy kurvamindegy hogy android melle macet vagy wint vesz. amit elvesztesz azzal hogy mac melle NEM iphonet hasznalsz azt nem nyered meg azzal, ha droid melle wint. szoval nyugodtan vehetsz macbookot, nem fog megsertodni es kikapcsolni a droidos telefon....

[ Szerkesztve ]

üzenetek