Apple TV+ - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


hadam98
(senior tag)

Ugyan nem írtak konkrétumot arról, hogy milyen tartalmak lesznek elérhetőek azokon kívül amit be mutattak eddig, viszont azt biztosra mondom, hogy amit te kérdezel az lehetetlen. 100%, hogy nem lesz elérhető az ami a Store-ban fent van, legalábbis az egész biztos nem.

Amiket eddig be mutattak és amit a jövőben hoznak azért a tartalomért teljesen megéri a 1890 forint. Ha bele gondolsz akkor az HBO GO is ilyen ár körül van, viszont ott az App rossz, a minőség rossz, és a tartalom se komoly, van pár jó sorozatuk, de akkor is kevés amit nyújtanak. Akkor konkurencia még a Netflix, ami már komolyabb tartalmat kínál, nagyon is jó minőségben, jó az App valamint rengeteg exkluzív van rá, viszont 4 ezer forintot kell fizetni ha "családi" csomagban szeretnéd. Ez 1890 forint az Apple-nél és ott a családi csomag, a 4K HDR minőség, ez mellett ott a rengeteg exkluzív ami elérhető és jönni fog rá. Nem tudom ki nézte itt a konferenciát de nagyon nagy nevekkel álltak elő, az biztos, hogy ha ez kijön, akkor igen csak fel kell kötnie a gatyáját a Netflix-nek. Ahogy ki jött én elő is fizetek rá, a kérdés csak az, hogy min nézzem. Roku olcsóbb, viszont Apple TV-vel jobban járnék lehet hosszú távon.

Az előző kérdésemre nem érkezett válasz, viszont ahogy nézegettem elég béna megoldások vannak az Android TV-s AirPlay-re, szóval inkább veszek egy Roku vagy Apple TV-t hozzá és kész, amúgy se jön be az Android TV.

Egyébként most néztem, hogy böngészőn is lehet majd nézni, szóval remélni tudom csak, hogy az Xbox lejátszó böngészőn keresztül mint ideiglenes megoldás.

[ Szerkesztve ]

üzenetek