Büszke apukák és anyukák topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


emmm
(senior tag)

Mi is ezt próbáljuk tegnap óta, mert rádöbbentünk, hogy beleestünk a szokásos csapdába. Óránként igényelte a kaját, oákolt, aztán persze tej sem tudott rendesen termelődni.

Így tegnap igyekeztünk kihúzni három órát kaja nélkül, nem volt egyszerű, de megcsináltuk. Ma folytatjuk (párom hajnalban migrén meg hányás miatt kikészült, maradtam itthon szabin). Aludni már éjjel jól alszik, most is nyomott egy 10 órát egyben. Viszont napközben kezd kezelhetetlen lenni. Nincs el a foteljában, nem köti le semmi, ha nem foglalkozol vele, akkor hamar átmegy durva üvöltésbe, és kikészülünk mindketten. Bár érdekes, mert este az üvöltése elmúlt, amikor bevittük fürdetni 7 után. Azt speciel megszokta és megszerette. De a fürdőben is pl. a kifejezett forrót szereti, elvileg 37 fok körül kéne lennie, na, abban didereg és a 40 fokosban van jól el. :D

Emlékszem, mikor írtad, hogy nálatok sem volt el a gyerek, unatkozott marhára. Ha nem foglalkozunk vele ÁLLANDÓAN, akkor üvöltés van fél perc alatt. Szokásos körök persze megvoltak, de akkor is csinálja. Megint elkezdett bukni, de nagy adagokat, hiába van jól megbüfiztetve. Mit tudtatok vele csinálni végül? Végigszenvedtétek azokat a napokat? Most pl. alszik nálunk (meglátjuk, meddig), de csak és kizárólag a cumi segített, mindenre sakálmód ordított. Azért az elején ilyenek nem voltak.

(#6810) tildy:

Valahol meg van benne igazság, mert így meg folyamatosan tele van a pocakja, nehezen emészt, durván szétcsinálja a pelust meg a ruháját, mint mikor elrontod a gyomrodat és hasmenésed van. Másrészt meg a mellnek sem jó, egyrészt, mert fájni fog a folyamatos terheléstől, másrészt meg nem lesz rendesen tej. MEg kb. semmit sem tudsz csinálni a gyerek mellett, és minden miatt cicit kér. A gyakorlatban azt látom, hogy a ritkább kajáltatás jobb. A legelején rendben van az igény szerinti szoptatás, de ez mostanra rémálommá kezd válni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek