Büszke apukák és anyukák topikja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


frame>24
(addikt)

Megy ez a 3 órás hülyeség.
Szerintetek a barlangban is ez volt pármillió éve?
Az anyatejes babánál nincs ilyen. (a kórházban is ezt mondták, "a baba igénye szerint szoptassa", nem x óránként. Eszik, amennyit őmaga bír (meg amennyit anya termel). Azt is mondták, hogy anyatejes babát nem lehet túletetni. Más kérdés, hogy az anyatejes táplálás PONT ezért nehezebb/strapásabb, feleségem is elaludt sokszor szoptatás közben. Ráadásul az elején lehet mellgyulladás is, ha csak egyik cicit preferálja a lelkem, ugye senkinek sem egyforma a 2, valamelyikből nehezebb lehet szívni, vagy szépen felsebzi, mert ugye edzés nélkül kemény az első pár hét a bimbónak, stb.

A tápszeressel annyi a könnyebbség, hogy ott mindig uo. minőségű (és tetszés szerinti mennyiségű) a "tej," tehát ott főleg csak a baba igénye meghatározó. Ja és lehet kávézni/piálni/erőspaprikát, stb. enni, mert semmi nem megy az anyatejbe.
--> Ezért sokan bekamuzzák, "hogy nincs tejem" és akkor mehet a tápszerezés. Viszont annál meg mindig fertőtleníteni, kotyvasztani kell, a cicire meg csak "rádobják" a lurkót éjjel is.

Alvással is. Asszem sose keltettünk fel a babát, hogy "egyé *meg!" :DDD . De majd megkérdezem otthon.

[ Szerkesztve ]

üzenetek