Assetto Corsa Competizione - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Bandit21
(addikt)

Basszus ez a videó... Én nem tudom mikor hagytam ott az lfm-et, mindig csinálom a heti pályát, megyek lfm practice-be is, de versenyen rég jártam. Mindig kilöktek. Anno 6,8 körül volt az sr és versenyenként 0,2-vel ment fel már jó ideje.
Aztán jött egy esős barca (pont heti pálya...) ahol egy jó wet setuppal jöttem fel mint a talajvíz. Amig egy idióta ki nem lökött harmadmagammal. Aztán én is hülyén jöttem vissza a pályára, (egy srác lámpa nelkül jött és épp a 100-as tábla takarásába volt amikor oda néztem a track map alapján meg hátrább gondoltam) és kb telibe kapott.

Aztán visszajöttem mögé és behoztam ott.
Sr le ment 6,4x -re és felhúztam magam... (nekem az elo szar, mert lassú vagyok, ezért dédelgettem az sr-t.)


kzolee216
(aktív tag)

Ha már itt tartunk. Kinek hogy áll LFM-ben az ELO-ja? Nekem max 1650 körül volt. Sajnos sokan felelőtlenül vezetnek, ami után boxba kerülök és csúszok vissza.


Bandit21
(addikt)

Nálam 1400-1500 közt jojo.
Mindig is inkább az sr érdekelt. Aztán rá csesztem sokszor.
Sokan fordítva csinálják nem igazán tudom hogy a nemrég bevezetett új óvás - büntetés mennyit változtatott ezen.

Elvileg az instant büntetést ha elfogadod kevesebb Sr bunti jár mint korábban.

Nekiulok majd újra.
Szeretem nekem 1200-1300 elo körül lenne a Fix top 10 és dobogó esély sof.

De el kell fogadni hogy ez fel le megy.

Elo vesztes miatt sose voltam ideges sr miatt sokkal inkább.


mmdms
(addikt)

Mult ev auguasztusaban volt az uccso versenyem, szuneteltettem, de ez csak rosszabb lett. Az utolso 12 versenybol 2x nem zuztak le, ennek koszonheto az alacsony SA-m es a 990 koruli ELO-m. Pedig lattal mar egyket palyan, nem vagyok profi de botkezunek se neveznem magam, siman megyek az 1500-1600 ELOsokkal.


Bandit21
(addikt)

Mondjuk ez meg azért gond mert amit láttam az alapján 1000 elo körül kb unatkozol.

Sorba kéne behúzni a futamokat de nyilván nem megy ha az első kanyarban ki tesznek, a pályára vissza érkezők is az ütközés után boxból be csatlakozó se látja hogy kek a zászló stb.

Nekem az elmúlt időben az lfm practice szerver ad a ph szerveren tul élményt.

Ott ha 30 fős a lobbi kb a közepén vagyok, van nalam 1-2 mp-el gyorsabb (attól ellesni próbálok) van 3-4 el lassabb (azokkal vigyázok) és van mindig legalább 4-5 velem szinte tizedre azonos tag akikkel meg megyünk szépen.
Néha tényleg ezredek döntenek ki épp a jobb.

Nyilván ott is van pár hülye de ritkán

Aztán Hring kyalami ba néha megyek public, ott kb 50-50% hogy anyazva vagy egy jó élménnyel állok fel.

Elo -sr nem jár egyikert se persze....


mmdms
(addikt)

Igen, a mezony 95 %-nal masodpercekkel gyorsabb vagyok.
Behuztam tegnap egy negyedik helyet is, ezt nem biztam a veletlenre, boxbol indultam. :) Igy vana legkisebb esely h az elso korbe lezuzzanak, mire az elso kor vegere utolerem oket a fergese mar kihullott.


RobbyJr
(őstag)

Publikon menjetek. Ott is vannak erősek, mert sokaknak elegük lett az lfm-ből, ahogy nekem is. Akár hányszor voltam publikon, én sosem akadtam össze senkivel, és mindig jól éreztem magam. Lfm-be meg mindenki rá van izgulva a pontokra, és el kezd izmozni verseny alatt, nehogy pontot veszítsen...


Géjza
(őstag)
Blog

Pedig akkor onnét könnyű lenne előrelépni. Kvalikat sorban kellene nyerned (nem kis különbséggel) és onnét rajt-cél győzelmeket aratni.

Mikor visszavágtak minimum SR-re és rookie futamokon kellett mennem, míg fel nem tornáztam sr-emet, nagyon simán és nagyon gyorsan összejött. Tök felesleges boxból indulni, ha jó eséllyel a pole-t meg tudnád szerezni. Ott csak az 1. kanyart kell túlélni, utána már sétagalopp és jön az elo és sr is.

Ha ennyivel gyorsabb vagy, akkor ne a boxból indulj. Sokkal rosszabbra számítottam rookie szériában, de semmilyen balhém nem volt (mindig pole-ból indulva).

2900 körül van az elo-m, sr-em most gatyább (9.3 körül, 9.99 szokott lenni). Bár mostanában nem volt időm menni lfm-en (gyakorlásra nem volt időm, anélkül meg nem vágok bele, mert garantált elo és sr bukta lesz belőle).


mmdms
(addikt)

Elso nem tudok qualin lenni sajna, 2-3 ember mindig van aki gyorsabb nalam. Gondolom ok is ugyanilyen cipobe vannak mint en. Most epp barcelona volt tagnap, 55,3-al voltam a negyedik a qualin is, az elottem levok 54 elejet toltak, en max 54 veget tudok, de inkabb boxbol indultam, es nagyon jol tettem. Csak az elso es a hatodik elte tul a t1-et, de a palya tobbi pontjan is repkedtek az autok.
Annyira nem erdekelne, ha lenne cp szero, de hetek ota nincs a regioba. Mint irtam 10 honapja indultam utoljara lfmen, es ha lenne cp meg se nyitnam a honlapjat.


GalaHU
(őstag)

Én is elengedtem az LFM-et még tavaly, pedig addig elég komolyan vettem. Számomra nem éri meg a befektetett időt és munkát amit megkövetel, mert pontosan ugyanolyan gyakorisággal löknek ki mint a Public lobby-ban. Csak az utóbbinál megrántom a vállam, hogy ez ilyen, az LFM-es meg rohadtul rosszul esik. Pláne amikor más kiforgat és még én kapok ezen felül extra büntetést...

Szóval a lelki nyugalmam érdekében leálltam az anyaggal.. :)


JulesTS
(őstag)

Én most HVML GT3 sprintben indulok csütörtökönként:
https://www.thesimgrid.com/championships/7719
A mezőny végén vagyok, de mindenki normális. Incidensek persze vannak, de azok legfeljebb vezetési hibából és nem készakarva...


Bandit21
(addikt)

Jók ezek a zárt bajnokságok csak nálam épp az lenne jó az lfm ben, hogy ha 8 kor alszik mindenki akkor 9 tol megyek ha csúszik a dolog 10 tol ha jó volt előtte akkor maradok 11 órásra is.

Sajna nálunk ez a "fix program " nem nagyon létezik. Kicsik még a gyerekek.

[ Szerkesztve ]


Laby
(őstag)

Milyen néven? Zentai Gyula? Én is nyomom ott. :D
Labancz Bence vagyok, de időmérőzés nélkül utolsó helyről funolgatok csak.
Esős Oulton-on pl véletlenül száraz gumin indultam el, első kör után már majdnem le is köröztek... :D

[ Szerkesztve ]


Bandit21
(addikt)

Mondjuk ha be is lehet ugrani, akkor én is felnezek egyszer.


JulesTS
(őstag)

Igen, jelen.
Én is a szerencsétlen flótás csapatban indultam. A száraz időmérő után bekészítettem a boxkiállásra a slick-eket. Kb. a verseny kétötödénél egy ártatlan helyzetben sok volt a gáz és korlátba raktam. Mondta a crewchief hogy maradjak kint, de két egymás utáni körben is megforogtam az egyenes féktávon. Kimentem javíttatni és egyben megkaptam a slickeket is...
Onnantól mint a malac a jégen. Vártam hogy felszáradjon, de amikor már kezdett jó lenni, akkor újra rákezdett. Végig mentem, de az előttem lévő is lekörözött. 5 kör hátrányban fejeztem be...


Kommy
(veterán)
Blog

Akkor már 3-an vagyunk innen legalább . Kovács Tamás


mmdms
(addikt)

+1!

Ha nem kellene mindegyiken indulni akkor neveznek vmi ilyesmire nagyon szivesen, nalam a munka miatt nemnagyon jon ki jol mert 10 napbol all egy hetem
Biztos jo lehet egy ilyen bajnoksag, gondolom itt is javareszt olyanok gurulnak akik nem hardcore toljak a versenyeket hanem mint itt a tobbiek, funfaktor miatt.


Laby
(őstag)

+ #8115JulesTS

:C :C
Akkor innentől minden alkalommal integessünk egymásnak ha találkozunk a pályán! :D

Bandit, mivel teltház úgysem lesz egyik futamon sem biztosan tudsz nevezni még. Csak szólj nevezéskor, hogy jó eséllyel nem tudsz minden alkalommal elindulni. Csak a beugrást azért ne úgy tervezd, hogy előtte 5 perccel találod ki és akkor ismered meg a pályát, azért éri felkészülten érkezni a futamra. :)

#8117mmdms
Azért többnyire komolyan van ám véve. Én funolás alatt azt értettem, hogy hét közben iRacingozok és ha itt ismerem a pályát akkor csak futam előtt 1 órával feljövök megismerni a határokat és elindulok hátulról élvezkedni. Azért nyomom ebben a bajnokságban, mert 7-en személyes barátok összegyűltünk egy helyen és így nyomjuk közösen. Korábban SRC-ben versenyeztünk egy szezont, ott arra készültem is, csak szét lettünk szedve két ligába tempó alapján és úgy már nem volt jó móka.
A lényeg, hogy azért érdemes itt is stabil kéznek lenni, mert könnyen el lehet rontani a másik versenyét amire idejét áldozva készült.

[ Szerkesztve ]


biker
(nagyúr)
Blog

benéztem a simgriden, 40+ fővel megy? mi történt? mikor "otthagytam" a hvml futamokat, 8-10 fős létszámok voltak.


Laby
(őstag)

Érdekes-érdekes, HVML-ben ~8 fővel versenyeztél, iRacing Mx5 ligában ~8 fővel vannak futamaitok...azt hiszem kezdem kapizsgálni mi lehet a háttérben... ;]

[ Szerkesztve ]

üzenetek