Assetto Corsa Competizione - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Bandit21
(addikt)

Dankju.


IntelKiller7
(veterán)

2 tok jo 25 perces versenyt jottem most Spaban.
mindketton 20. Helyrol indultam.
Elson 3. Hely lett vegul a masodik versenyen meg 7. De ott kb egesz versenyen 4-en csataztunk. :DDD Kemeny volt nagyon.

Azert volt 1-2 fura figura, de igy TM 3 SA70-re allitott szerveren mar nem rossz.


biker
(nagyúr)
Blog

Iracing mustang gt3
[link]


Bandit21
(addikt)

Én fent vagyok, gyertek!


IntelKiller7
(veterán)

Kár, hogy nincs Le Mans ACC-re. :/


biker
(nagyúr)
Blog

igen. Amúgy sokkal kezelhetőbb autó ott, de érdekes, lassabbnak érzem mint a porschet. azzal bementem 4 perc alá, itt meg... De lehet volt pálya változás is


Arvanndra
(újonc)

Sziasztok. Kérdésem lenne. A szerveren be van állítva, hogy csak manuális váltó lehetséges? Általában félautomatán szoktam használni és rendszeresen elfeledkeztem most a felváltásokról. Ja és most még billentyűzettel megyek, amíg nem tudok egy olyan kormányt szerezni amin be lehet állítani a gáz/fék használatát mert pedált sajnos nem tudok használni. Szóval most már aktívan jövök a szerverre ha van időm és olyan a pálya ami megvan nekem is a játékban (általában nsx-el vagyok).


Laby
(őstag)

CSL DD + McLaren GT3 párossal tudnál gáz/féket is kézzel és váltani is tudnál. Egyik barátom bal láb műtétnél fél évig kézzel fékezett, azt hiszem külön lehet venni a két tengelyt és a jobb oldali kuplung karral pedig tudnál gázt is adni (ebben erősítsen meg egy McLaren tulaj, de azt hiszem Fanalab-ban állítható).


Arvanndra
(újonc)

Köszi az infót, én is valami hasonló megoldásra gondolok. Az említett párosról láttam is videót, de arra még gyűjtenem kell egy keveset. :) De amúgy annyira nem nagy gond, mert alapvetően élvezetből játszok, nem pedig a győzelem miatt. Így pedig billentyűvel sem vészes a vezetés csak egy kicsit lassú vagyok. :)


JulesTS
(őstag)

Négy állású kapcsolóval lehet állítani, hogy mi legyen a két analóg kar:
két kuplung (kuplung fogáspont, rajthoz)
fék - gáz
kézifék (talán itt a másik gáz, vagy mindkettő kézifék, ezt ki kellene próbálni)
szabadon programozható két külön analóg kar

Az APM ugyenezt tudja, de csak a kuplungfogáspontot használom...


Géjza
(őstag)
Blog

Megerősítem, bár kell hozzá UCR nevű progi is, hogy külön tudd programozni a 2 analóg fület a kormányon (vagy itt vagy a kormányos topikban leírtam részletesen hogy kell, UCR-re kell rákereni).


JulesTS
(őstag)

Egy használt CSL Elite, vagy CSW V2.5 bázis a Meki pereccel olcsóbban kijön.


Arvanndra
(újonc)

Köszi mindenkinek az infókat. Az elvi résszel tisztában vagyok, majd elérek oda is, hogy gyakorlatilag is meg tudjam oldani a dolgot. Amúgy a Kunos csinálta meg "rosszul" az irányítást, az LMU, a PCars 2, az AMS2 és a WRC sorozat is engedi a gázt/féket beállítani. Csak az AC és ACC nem, ráadásul teljesen tudatosan van letiltva sajnos.


mmdms
(addikt)

Gyanitom igen, a pit limiter se automata.


Bandit21
(addikt)

Este igyekszem menni a szerverre, gyere nyugodtan gyakorolni!


Arvanndra
(újonc)

Sajnos ma este offon vagyok, most értem haza és túl fáradt vagyok a vezetéshez. Talán holnap este bár akkor meg F1 szabadedzés lesz.


Bandit21
(addikt)

Megint egyedül köröztem ... ejj ejj.


mmdms
(addikt)

Szereztem az előbb lfm-en 0,01 pötty SR-t egy versenyen, erre most nincs elég SR h megint induljak ugyanazon a versenyen. :F


Bandit21
(addikt)

Mennyin állsz? Utóbb bunti?


mmdms
(addikt)

3,82 Mindig van egy aki elbacca a versenyem.A mai, a negyedik helyért. Körönként 2-2,5 seccel gyorsabb voltam de állandóan vagy levágta vagy kiszélesítette a pályát és mindig elém esett vissza rá, leszorítva vagy blokkolva az utamat. Azért nem volt senki körülötte mert mindenkit kilökött sztem, lusta voltam megnézni.
Büntim nem volt vagy még nem látom.

[ Szerkesztve ]

üzenetek