Asus MyPal A696 - Autó+mobil fórum

üzenetek

hozzászólások


fd3
(tag)

üdv
az lenne a kérdésem hogy az asus a696ra fel lehet-e tenni a navigon navigációs szoftvert?


leyo76
(senior tag)

elképzelhető hogy elfut rajta, bár úgy tudom csak készülékkel együtt árulják, tehát...


bucácskla
(csendes tag)

Alap esetben mennyit kell bírni az aksinak?Nekem nagyon gyorsan merül van hogy naponta töbször kell tölteni? A gyári aksi van benne azt hiszem 1200-as. Kicsit bosszantó föleg a megy a wifi, gps, lehet javitani valamit a dolgon?


bucácskla
(csendes tag)

Nekem a mai napig nem látja a lakásban a routert, de minden máshol igen de már meg szoktam


leyo76
(senior tag)

nem igazán, ha használatban van a kijelző önmagában is jó fogyasztó, ha még megy a wifi meg a bt akkor annál inkább, ha meg fut egy alkalmazás rajta...

asszem hogy útközben gps-el egy órát tudott töltő nélkül menni...


lepard
(csendes tag)

Sziasztok
SOS keresek egy progit.
Ez kellene: mobipocket converter
Mindegy mi a verzió, csak legyen hozzá serial vagy keygen.
Kérem aki tud segítsen.
Köszönöm


leyo76
(senior tag)

Még mielőtt azt írnád hogy nem pörög a topic:

Alapelvek

részlet:

# minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan

* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.


#40835072
(őstag)

nekem volt már ASUS Mypal A632 -m ASUS Mypal A636-m és mindkettőnek elromlott a gps antennája! kinyitottam kikapcsolt az igo! frissítettem semmi! :U
van valaki akinek volt még a 632 je vagy a636 ja, és utána vett?

gondolkodom hogy megpróbálkozzak-e mégegy asus-al!

a696 megbízhatóbb?


frankie79
(csendes tag)

Szia! Próbáld meg az otthoni routered átállítani, hogy másik csatornát használjon. Channel 0 vagy 1 lesz szerintem a Te barátod!


leyo76
(senior tag)

Már kb 1,5 éve nyüstölöm és semmi különösebb baja nincs gps is jó, akksi is bírja. Egyetlen észrevételem van, de lehet hogy ez csak az én hülyeségem.

Ha használat után csak stand by -ra nyomom ki akkor egy idő után magától bekapcsol, már egy párszor felkeltem éjszaka arra hogy közli velem a gps vétel megszűnt, vagy éppen showder klub folytatódik ahol abba hagytam.

Ettől eltekintve pöpec...


Alex kettő
(csendes tag)

csak stand by -ra nyomom ki

Stand by-on kívül mit lehet még?


leyo76
(senior tag)

ha hosszan nyomod a gombot akkor ki lehet teljesen kapcsolni...


róbert gida
(tag)

Nézd meg a gép IP címét mert lehet,hogy a router csak úgy fogja látni.Nekem egy Pirelli routerem van amit úgy is be lehet állítani,hogy csak korlátozott számú készülék csatlakozhat rá és így hiába tudod a jelszót akkor sem tudsz fellépni csak ha a ruterbe beírom az ip címet és engedélyezem a csatlakozást.


bucácskla
(csendes tag)

Az érdekes a dologban hogy volt már hogy más és több gépet is használtam egyszerre és azok működtek.Menyi lehet a max korlát, mikor először lett be állítva nem emlékszem rá hogy ilyet állítottam volna be.A router agy edimax br-6324nl 150 mbps ezen lehet ilyet állítani?De különben már meg szoktam máshol használom a wifit otthon meg kábel csak bosszantó


leyo76
(senior tag)

Ha valaki még kíváncsi, rájöttem mitől csinálja hogy csak úgy beindul a ketyere:

Ha standby -on van és csak meg lett állítva pl a film akkor a következő 'elem le fog merülni' értesítésnél úgy veszi mintha folytatni kellene ezért a csak pillanatnyilag leállított film vagy gps beindul, ha rendesen le van állítva és ki van kapcsolva a lejátszó progi illetve igo akkor már nem csinálja... (tehát az én hülyeségem volt)


bucácskla
(csendes tag)

Sziasztok:

Van aki már ki próbálta mobil internetet pda-n.Egyáltalán lehetséges, mondjuk usb átalakítóval nagyról kicsire, működhet?Érdemes vele foglalkozni, fel tudja ismerni az usb sticket, átalakítóval? :F


dobolyj
(csendes tag)

Az előző néhány topikban olvastam, mennyi időt bír az ASUS 696 egy töltéssel? Én tettem néhány próbát, és volt meglepetés is. A tapasztalataim: az eredeti akksival iGO8 navigálva kb 4-óra működés, és megjelent a figyelmeztetés a töltésre. Ekkor volt az akksi 20%-os töltöttségen. Ezt nem szabad túl értékelni, mert ahány ASUS, annyi pontosság, magyarul csak tájékoztató jellegű. A figyelmeztetés után, kb 25 perc, és vége, de úgy, hogy időm sem maradt a töltő csatlakoztatásra! Ezután már várni kellett, mire annyi energia töltődött a PDA-ba, hogy újra észhez térjen.
A WIFI már húzósabb, kb 2.5-3 óra a max idő amit működött.
A BT viszont meglepett. Előzménynek csak annyit, hogy nagyon "rühelltem" átállítgatni "SN"-t gyalog túrázáshoz ( néhány km/h sebesség alatt nem követ a GPS, csak pár 100 méterenként), vásároltam egy BT-s GPS-t (QSTARZ GPS 816X 66 csatorna, 32 óra üzemidő stb.). Párosítottam ahogy kell, és a meglepetés most jött: kb. 25 perccel tovább bírta egy töltéssel, mint a saját GPS vevőjével. Tehát a BT kevesebbet fogyasztott, minta GPS. A hab a tortán, hogy nem kell semmit állítgatni a vevőn, (pedig van mit!!) simán megy gyalogosan is, és autóval is. Ráadásul 3 méteres pontossággal.
Ezeket a teszteket végigcsináltam a DUINO 2600 ma/h-s akkumulátorával is, és tudja a fizikát, mert minden időt tényleg a duplájára növelt. Remélem tudtam segíteni néhány kérdésben


Alex kettő
(csendes tag)

A PDA GPS-ét be lehet állítani, hogy gyalogosan is működjön. Olvass vissza, le van írva hogyan.
Ezt a Duino 2600-as aksit hol lehet kapni és mennyiért? Egy link jó lenne. Köszi.


dobolyj
(csendes tag)

Tudom hogy be lehet állítani, sőt néhányszor meg is tettem. Ami nem tetszett, hogy "át kell állítani" egy külön kis progival. Ezt a BT-s vevőt pedig ha bekapcsolom, mire elindul az iGO8 már 8-10 műhold "zöld" akár lakáson belül is. Másik előny, hogy sajna az ASUS útálja a napsütést, főleg töltés alatt. Ezért szívesebben használom autóba is, mert oda teszem ahova akarom a műszerfalon. A DUINO akksit a Speedshop-ba vettem, kb 5200,-Ft. volt akciósan. A rendes ára valamivel magasabb. Egyetlen hátránya van, nem fér bele az autóstartóba, és a tokba. Viszont az akksi fedelére (amit adnak az akksival) ragasztottam kétoldali ragasztóval egy rá illő horganyzott vaslemezt (előtte lefújtam feketére) és mágneses tartóba kitűnően megáll.


Lajos2
(csendes tag)

Mivel a készülék nem tud USB host módot nem tudsz hozzá csatlakoztatni sem pendrive-ot, sem USB sticket.

üzenetek