Asus MyPal A696 - Autó+mobil fórum

üzenetek

hozzászólások


dobolyj
(csendes tag)

Az előző néhány topikban olvastam, mennyi időt bír az ASUS 696 egy töltéssel? Én tettem néhány próbát, és volt meglepetés is. A tapasztalataim: az eredeti akksival iGO8 navigálva kb 4-óra működés, és megjelent a figyelmeztetés a töltésre. Ekkor volt az akksi 20%-os töltöttségen. Ezt nem szabad túl értékelni, mert ahány ASUS, annyi pontosság, magyarul csak tájékoztató jellegű. A figyelmeztetés után, kb 25 perc, és vége, de úgy, hogy időm sem maradt a töltő csatlakoztatásra! Ezután már várni kellett, mire annyi energia töltődött a PDA-ba, hogy újra észhez térjen.
A WIFI már húzósabb, kb 2.5-3 óra a max idő amit működött.
A BT viszont meglepett. Előzménynek csak annyit, hogy nagyon "rühelltem" átállítgatni "SN"-t gyalog túrázáshoz ( néhány km/h sebesség alatt nem követ a GPS, csak pár 100 méterenként), vásároltam egy BT-s GPS-t (QSTARZ GPS 816X 66 csatorna, 32 óra üzemidő stb.). Párosítottam ahogy kell, és a meglepetés most jött: kb. 25 perccel tovább bírta egy töltéssel, mint a saját GPS vevőjével. Tehát a BT kevesebbet fogyasztott, minta GPS. A hab a tortán, hogy nem kell semmit állítgatni a vevőn, (pedig van mit!!) simán megy gyalogosan is, és autóval is. Ráadásul 3 méteres pontossággal.
Ezeket a teszteket végigcsináltam a DUINO 2600 ma/h-s akkumulátorával is, és tudja a fizikát, mert minden időt tényleg a duplájára növelt. Remélem tudtam segíteni néhány kérdésben

üzenetek