Asus MyPal A696 - Autó+mobil fórum

üzenetek

hozzászólások


Lajos2
(csendes tag)

Valamikor régebben én is teszteltem az üzemidőket és szó szerint ugyanezeket tapasztaltam.


leyo76
(senior tag)

Jó kis teszt és hasznos infó, köszi!

(Ami azt illeti már az első alkalommal rájöttem a gps vevője elég halvány, szobából nem lát ki, és úton is nem olyan szépen követ mint egy külső vevő, de talán ez ebben az árban, two in one verzióban nem olyan meglepő. Az viszont igen hogy teljesen lemerülve időbe telik amíg észhez tér, és napsütötte ablakban sem bírja a strapát - bosszantó. Összességében meg vagyok elégedve vele, az akksi meg nem érdekes részemről, autóban bármikor töltőre dugom...)


dobolyj
(csendes tag)

A szobából nekem is úgy lát ki, hogy családi házban kakok, és a födém fából készült (nem árnyékol mint a panel). Nekem egyébként néhány PDA volt a kezembe, és az ASUS volt mindig a jobb. Pl.: MIO P560 egészen jó, de az ASUS gyorsabb, és érzékenyebb a GPS-e.
A különbség nem volt jelentős. Viszont a Siemens N560 ?? hát azt azért élmény volt nézni, hogy mit szerencsétlenkedik, mire összehoz néhány műholdat. De a megtartás sem volt neki egyszerű mutatvány. Ezenkívül volt alkalmam próbálni az új WAYTEQ X920BT-t is. Ez igaz, hogy "csak" PNA, és azt hittem mivel "igazi" GPS, hát minden jobb. Csalódtam, mert az ASUS simán leiskolázta. Mire a WAYTEQ összebarkácsolt 4 műholdat, addigra az ASUS 8-at látott (hidegindítás). Meleg indításnál már nagyjából egyformán szerepeltek.
Útvonal tervezésnél viszont a WAYTEQ 1500 km-nél hosszabb útnál megverte az ASUS-t. Itt jött ki aza probléma, hogy az ASUS-ba csak 64Mb ram van, míg a WAYTEQ-ba 128Mb.
Ez a probléma a 2000 km -nél hosszabb út tervezésénél már megalázó volt az ASUS-nak. 2000kmnél hosszabb utat az ASUS már nem tervezte meg, mert elfogyott közben a memória. Természetesen az összes tervezést egyforma beállítással végeztem, (gyors útvonal beállítás, és autópálya, de nem fizetős!!! fontos) és iGO8-al. A BT-s GPS vevő egy más kategória, és nem szabad hasonlítani a többihez mert sokkal jobb az érzékenysége.
A tervezésnél pedig természetesen már a PDA procija, és a memória volt a mérvadó.


szabi_zoli82
(csendes tag)

Szia!
Nekem olyan gondom van, hogy ilyen fájl amit írtál nálam nincsen abban a mappában. a639.ini illetve a63x.ini van ami legközelebb van, és még pár asus kezdetű. De az általad megadott asus cannes.ini nem található. Nekem iGo8 8.3.2.91972 van a gépen. A skin tartalmazza a csúszkákat, de semmilyen világítási módban nem aktívak. Elvileg az általad módosított fájl-al lehetséges a háttérvilágítás szabályozása? Ha tudod küldd már el nekem ezt a fájlt, és majd módosítom. Megnéztem az eddig használt összes iGo verziómat, de egyben sem található meg az említett fájl. Miért nincsen meg nálam? Tudsz valamit mondani erre? Köszönöm a segítséged előre is!
Üdv: Zoli


leyo76
(senior tag)

Nem ezért vagy azért, de ha nyitsz egy notepad-ot bemásolod azt a szöveget és elmented olyan néven hogy asus cannes.ini akkor már van is egy olyan fájlod..


szabi_zoli82
(csendes tag)

Persze hogy ezt meg lehet csinálni, csak ettől függetlenül jó lett volna tudni miért nincsen ilyen nekem alapból. Meg a fene tudja miképpen kezeli majd le a program. No de majd kiderül. Köszönöm a lehetőséget. Üdv: Zoli


Gaabor80
(aktív tag)

Sziasztok!
Szeretnék eladni egy ilyet, fél éves, de nincs már szükségem rá.
Még a fólia is rajta van, minden tartozék meg van hozzá.


leyo76
(senior tag)

Figyelmedbe ajánlom a HardverApró-t.

(ezt inkább olyanok olvassák akiknek van ilyenjük és nem hiszem hogy még egyet szeretnének)


fullextra
(tag)

Üdv,

Hogyan tudnék mypal gépemen winMo.-t frissíteni?


fullextra
(tag)

nekem a lényeg csak 1 reinstall lenne...
az IGO telepítése közben lehúzódott az USB-ről, azóta IGO nem indul, uninstallálni sem tudom...
hmm?


leyo76
(senior tag)

azt jelenesetben hard reset -nek hívják a következő képen kell eljárni:

http://www.hardreset.eu/asus_mypal_a696_hard_reset_soft_reset.html


Bull Boss
(senior tag)

Sziasztok! lehet már beszéltétek ezt a témát, de nekem sajna nem sikerül netezni rajta. UPC Fiber Wire 30van bekötve wan porton át egy TP-LINK Wifi routerbe. a Routertől 2cm-re se érzékel vezetéknélküli hálózatot. Mi lehet a probléma? :(


norbest
(aktív tag)

Más érzékeli a Wifi-t ?


Bull Boss
(senior tag)

persze, asztali géppel és laptoppal is csatlakozunk rá és tökéletesen működik velük :U


Bull Boss
(senior tag)

senki se tudja miért nem látja a wi-fi-t ez a nyavajás PDA???


Bull Boss
(senior tag)

No hosszas próbálkozgatás után sikerült eljutnom odáig, hogy ha levittem a wi-fi router sebességét a beállitásainál 54mbps alá akkor első körben látta a PDA de csatlakozni már nem tudtam hozzá, mert WPA2-es a kódositás és valamiért azt nem engedi nekem beirni csak a sima WEP-et ami meg nem elég neki...


róbert gida
(tag)

Tud nekem abban segíteni valaki hogy feltettem az új IGO-t (régit uninstallal le +könyvtárak törölve) és nem talál műholdat, vagyis ha beállítom aut keresésbe az igo beállításában megtalálja de kb 1 perc múlva kajabál ,hogy a gps kapcsolat megszünt .Próbáltam resetet magán a PDA-n is nézegettem a beállításokat és nem :W ?? :F Ha a régi kártyát visszateszem minden oké.Mit csináltam rosszul ?Mellesleg a régi program tök jó volt csak ki akartam a térképet cserélni erre magyarország helye zöld lett ?? :U Speciel ugyanolyan kiterjesztésű fájl mint a régi térkép.

[ Szerkesztve ]


m.jeno
(senior tag)

A sys.txt-be nézd meg, hogy a GPS van e paraméterezve, ha igen, akkor töröld ki, valamint töröld a save mappát is és indítsd el és setup-oltasd újra.
Mgefelelő liszenszfájlod van a magyar térképhez?


róbert gida
(tag)

A save-t töröltem de a sys-be van gps ről valami azt a két sort töröljem ki ?[gps]
set_messages=0 #enable/disable using special gps commands :kb ennyi van írva. Az új progi license könyvtárában 3 van a régin csak egy lehet ez az oka a térképproblémának ? :F Előre is köszi :R megpróbálom.

üzenetek