Asus MyPal A696 - Autó+mobil fórum

üzenetek

hozzászólások


dobolyj
(csendes tag)

A szobából nekem is úgy lát ki, hogy családi házban kakok, és a födém fából készült (nem árnyékol mint a panel). Nekem egyébként néhány PDA volt a kezembe, és az ASUS volt mindig a jobb. Pl.: MIO P560 egészen jó, de az ASUS gyorsabb, és érzékenyebb a GPS-e.
A különbség nem volt jelentős. Viszont a Siemens N560 ?? hát azt azért élmény volt nézni, hogy mit szerencsétlenkedik, mire összehoz néhány műholdat. De a megtartás sem volt neki egyszerű mutatvány. Ezenkívül volt alkalmam próbálni az új WAYTEQ X920BT-t is. Ez igaz, hogy "csak" PNA, és azt hittem mivel "igazi" GPS, hát minden jobb. Csalódtam, mert az ASUS simán leiskolázta. Mire a WAYTEQ összebarkácsolt 4 műholdat, addigra az ASUS 8-at látott (hidegindítás). Meleg indításnál már nagyjából egyformán szerepeltek.
Útvonal tervezésnél viszont a WAYTEQ 1500 km-nél hosszabb útnál megverte az ASUS-t. Itt jött ki aza probléma, hogy az ASUS-ba csak 64Mb ram van, míg a WAYTEQ-ba 128Mb.
Ez a probléma a 2000 km -nél hosszabb út tervezésénél már megalázó volt az ASUS-nak. 2000kmnél hosszabb utat az ASUS már nem tervezte meg, mert elfogyott közben a memória. Természetesen az összes tervezést egyforma beállítással végeztem, (gyors útvonal beállítás, és autópálya, de nem fizetős!!! fontos) és iGO8-al. A BT-s GPS vevő egy más kategória, és nem szabad hasonlítani a többihez mert sokkal jobb az érzékenysége.
A tervezésnél pedig természetesen már a PDA procija, és a memória volt a mérvadó.

üzenetek