ASUS notebook topic - Notebookok fórum

üzenetek

hozzászólások


milestone
(tag)

#37221-GoodSpeed: Az enyémet még nem bontottam szét, nem tudom, mi a helyzet.
A szerelési könyvben levő rajz szerint egyszerű a dolog, nincs elrejtve a kártya. De nem láttam fényképen (majd keresek).
Ezek szerint a te gépeden nem túl elegánsan oldották meg.
Nem világos: az összes képen a te géped (pontosan melyik típus, az aláírásodban szereplő Rog Strix G17) van?

#37222-cs.zs: Zenbook/RAM-csere - általánosan értette :) rendesnek tűnt, azt ígérte, egyeztet a kollégáival az európai központban, hogy lehetséges-e műszakilag és a speckók szerint Intelest beletenni. Még nem válaszolt. Milyen típusú Zenbookod van AX200-zal?
Sose szerettem a MTK-et, valahogy mindenből olyan gyengébb minőségű volt. Persze, lehet, hogy azóta összekapták magukat.
Ha közvetlen rálátása van a gépnek a routerre vagy jelerősítőre, akkor jó a jel, de a teraszon (pedig az ablakban egy - Telekomos - jelerősítő) már kész, elveszti a jelet (míg ugyanott 2 Dell Latitude, Macbook Air M1, iPhone 13 és Pro Max, Note 20 Ultra gond nélkül netezik). A net 2 gigás. Ja, a húgomnak nemrég ajánlottam megvételre (én telepítettem) egy Inteles Zenbookot (UX325JA), Inteles wifivel: szintén gond nélkül ment a teraszon.

#37224: azbest: ezt erre mondtad? Egy dolog aggaszt: a képek szerint más a MT ás az Intel lábkiosztása. Ez megnyugtató. Abban bízom, mégis csak normál M2 slotot használ, szabványosnak kell lennie.

üzenetek