ASUS RT-AC87U - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


CWorm
(aktív tag)
Blog

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Csatlakoztattam egy külső vinyót a router-hez (USB 2.0-n keresztül), amit helyi hálózatról rendben el is érek (samba share). Azt szeretném valahogy megoldani, hogy bárhonnan az internetről is elérjem a vinyót írási és olvasási joggal. Ezt valahogy nem sikerül megoldanom.
Végigtúrtam az opciókat, van itt mindenféle smart access meg smart sync, létrehoztam ftp-s megosztást is, de amikor böngészőn keresztül próbáltam megnyitni, miután beírtam a jelszót, nem történt semmi. Amikor direkt rosszat írtam, akkor kiírta, hogy nem jó a jelszó, jó esetén pedig csak nem töltött be semmit.
Próbáltam DDNS-t beállítani, hogy legyen állandó domain címem, de az úgy tűnik nem megoldható valamiféle dupla NAT-olás miatt (UPC-s modembe van dugva a router). Egyelőre annak is örülnék, ha IP-vel működne, gyanítom, hogy nem sokszor változik ez a UPC-s.
Valakinek van egy leírása, ami elmagyarázza lépésről lépésre, hogy mit hogyan kell beállítani, hogy távolról is elérjem a fájlokat a vinyón? (Nem kell nekem semmiféle webstorage meg sync, ha ez nem szükséges hozzá.)

Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

üzenetek