[RIOS ERROR] Autóápolás, karbantartás, fényezés - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Autóápolás, karbantartás, fényezés - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

d4d
(tag)
[RIOS ERROR]

Érdekes lenne, ha az egyik legnevesebb és talán legrégebbi, autókozmetikai cuccokat gyártó cég valami olyat csinálna ami tönkreteszi a gumit.. Ez az Endurance gumiápolójuk is nagyon régóta piacon van és ha bárki rákeres elég magas értékeléseket kap mindenhol. Ennyi idő alatt egy ilyen népszerű, sokak által használt terméknél már elő kellett volna jönni ezeknek a dolgoknak. Plusz elég nagy a konkurencia, ki hagyna ki egy ilyet lehetőséget? Én biztos adnék nekik, ha belátható időn belül valóban tönkretenné a gumit. Lehet hogy ha 15 évig ilyen gélben áztatnám az abroncsot valóban tönkremenne, de ez kit érdekel?

Külföldi fórumon volt egy hasonló kérdés
"I was once told that petroleum based tyre products caused the rubber to break down, anyone know if this is true?"

válasz,
"There are some nasty trade tyre dressings out there, typically the stuff used by the handwash sponge monkeys, products like Endurance and Blackfire have polymers and are not tyre degrading."

De akinek nem tetszik az talál vízbázisú ápolókat is, Meguiar's-nél is van a Pro termékcsaládon belül, a hyper dressing azt hiszem ilyen.

Én aztán nem vagyok vegyész, szóval ezért sem nézegetek nagyon adatlapokat, 1-2 kiragadott összetevő alapján nem biztos, hogy korrekt véleményt lehet formálni az adott termékről.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]