Autóápolás, karbantartás, fényezés - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


Shodan
(addikt)
Blog

Szia!

Én azt a gépet tudom ajánlani ami nekem is van Dino KRAFTPAKET 9 mm - 650 W
Annyit módosítottam hogy a hozzá adott 6-os tárcsa helyett 5-öst használok, illetve egy 3-as is van, de azt már rázza.
Eddig 2 autót csináltam meg vele, pont holnap jön a 3.
Ami korongajim vannak 2db amit hozzá adtak, Sonax(piros/sárga) ,Rupes sárga, ali-s spta 3-as korongok 6 db. Illetve 2 rupes wool pad.(kék/sárga)
Ez a gép ha megnézed gyakorlatilag ugyanaz: DAS-6 v2 Dual Action Polisher Elég sok értékelést kapott mindenhol, sztem hobbi célra szuper. Egyedüli hátránya a bekapcsoló gomb, kicsit macerás. Ha tudtam volna talán a kéket veszem jobb a design sztem és ezt már 5-ös tárcsával adják ami jobb is hozzá.
Menz 2500 - 3500 és 3in1-el használtam, most jön 400-as is. Illetve a rupes wool coarse kék korong.
Eddig majdnem csak a menz 3in1-et használtam, amire nekem kell elég. És ami korong nekem a legjobban bevált a rupes sárga wool. Ez működik a legjobban a 3in1-el. Illetve a géppel is.
A többi korong, sonax itt javasolták, sárga rupes szivacs stb.szerintem azért nem az igazi mert talán kevés a gép teljesítménye a nagyobb vágáshoz. De ez a párosítás nagyon bevállt.

Szóval én kezdésnek amit vennék a DAS-6 v2 és mellé 2db sárga rupes wool padet (bigfootos újabbat nem a rotary!) és ha kell talán egy kéket (erről még nincs tapasztalat), ezzel kb mindent meg lehet csinálni.

https://www.youtube.com/watch?v=t86_aNitzp4
https://www.youtube.com/watch?v=W4fX2lbgShE

[ Szerkesztve ]

üzenetek