Autóápolás, karbantartás, fényezés - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


d4d
(tag)

Második csomag a carpartstól. "Sajnos" tényleg jó ez az Omnia 2.0, így beszereztem a 4,5 literes kiszerelést. Illetve látatlanba a Primus 2.0 előmosóból (de nem csak erre való) 2x1 litert. Elvileg elég bitang cucc, a Bilt Hamber Touch Less mellé is nyugodtan oda lehet tenni azok alapján amit olvasni lehet róla. VDA tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami elvileg azt jelenti hogy mindenféle érzékény felületen, ami autókon v motorkerékpárokon található, is biztonságos a használata.
Jött még két gyári Labocosmeticás keverőflakon, semmi extra, és a Sonax mikroszálas mosószere amiből már vettem korábban is, teljesen elégedett vagyok vele.

Most nem voltak olyan gyorsak mint két héttel korábban. Ugyanúgy pénteken adtam le a rendelést, de csak hétfő késő délután kaptam követési számot, aztán még 24 óráig nem történt semmi, majd kedd délután indult el végre és ma tudtam átvenni. Volt egy kisebb lyuk a doboz oldalán de esélye nem volt megsérülni semminek, úgy becsomagoltak mindent. Kb a komplett hátsó ülést elfoglalta a doboz. És ezen belül, még külön be voltak dobozolva a cuccok.
OMNIA 2.0 23/12. havi, a Primusok 24 februáriak. Szavatossági idő hivatalosan 5 év. A Sonax 23 februári, általában náluk is 5 évet adnak meg.



üzenetek