Banggood - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Somnus
(csendes tag)

Csak hogy megosszam veletek:
Banggoodról rendelt 3MP-nek hirdetett de csak 1MP-es kamera érkezett témában, még folyik a kommunikáció (Return/Repair ticket) augusztus vége óta! Kb. 3-4nap a reakcióidejük minden egyes üzenetre, ami nem is lenne annyira bántó ha jutnánk valamerre.
Először megírtam nekik, hogy 3MP-es kamera helyett küldtek egy 720P-s kamerát, szeretném visszaküldeni. Erre jött a válasz, hogy türelmemet kérik a technikai csapatnak továbbítják a problémámat és jelentkeznek.... ez tartott kb 5 napig. Aztán megérkezett a "technikai" válasz, hogy valószínúleg valamit félreérthetek, az MP és a felbontás nem ugyanaz, nemes egyszerűséggel lehülyéztek. :Y Visszaírtam nekik a pontos paraméterekkel, hogy a kamera 1280x720 felbontású videóra képes csak, ami felkerekítve is csak 1MP-nek minősül. (mielőtt valaki belekötne, ugyanekkora felbontású képeket csinál!) Erre felajánlottak 500BG pontot (100BGpont=1USD), amit nem fogadtam el. Nem voltak hajlandóak elfogadni a visszaküldési igényemet sem. További képeket csatoltam és videót, a következő ajánlatuk 1000BG pont volt amit szintén nem fogadtam el, és megírtam kínomban, hogy bankkártyára küldjék el a 1000BG pont értékű 10USD-t és lezárhatjuk az ügyet és nem kívánok vele többet foglalkozni, de ebbe sajnos nem mentek bele. Közben kíváncsiságból feltettem egy kérdést a termékadatlapon, hogy a kamerának mekkora a pontos felbontása, amire szívélyesen válaszolt is az admin, hogy 3MP 2048x1536 pixel. Válaszolni sajnos nem tudok a kérdésemre, mert azt írja, csak az válaszolhat aki már megvásárolta a terméket. :W :F
Több mint egy hete küldtem be egy egycsillagos értékelést, leírva a kapott kamera pontos paramétereit és hogy nem ajánlott megvételre. Kezd kirajzolódni miért is vannak többségben a pozitív értékelések (eddig 489db-ot adtak el, amelyekből csak 64 esetben publikáltak értékelést :F ). Az általam közölt negatív értékelést egyszerűen a mai napig nem publikálták.
Már többször rendeltem Banggoodról, többnyire ismertebb márkákat, Xiaomi, Blitzwolf stb... termékeket. Volt hogy elveszett a kiszállítás közben a csomagom, azt szó nélkül megtérítették, mivel volt rá biztosítás. Viszont ha valami más probléma adódik, már nem annyira készségesek. Annyit tudok tenni, hogy Aliexpress-t használom a továbbiakban. :))

üzenetek