BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


adalbert1
(veterán)
Blog

El tudom ezt is képzelni, de valószínűbbnek tartom, amit mert_csokis vagy Mr. Csizmás írt, hogy többen nem a rendelt terméket küldik vissza, hanem valami olcsó gagyit helyette. Itt viszont az az érdekes számomra, hogy erre miért nincs kellően felkészülve az adott cég, miért nem szűrik ki ezeket jobban?
Én személy szerint baromira sajnálnám, ha idővel tényleg úgy járnánk, mint az amazon.de-es ingyen szállítással, most nagyon kényelmes, hogy ingyen hozzák-viszik a cuccokat, és azért akciókat figyelve rengeteget spóroltam már a bolti árakhoz képest.

Ma Dunakeszin volt dolgom, így beugrottam a Nike outletbe. Egész siralmasnak tűnt a választék, csak nagyon alapdarabok voltak mindenből (pl csak sima club fleece, de abból se volt már cipzáras felső, régebben volt pár egyszerűbb Jordan cucc, most azok se, csak 2 féle Delta low 3-as cipő). Beszélgettem kicsit az egyik eladóval, ő azt állította, hogy náluk ez 2023-ra szerinte így is lesz, Jordan cuccok, vagy kevésbé alap termékek nem lesznek, mindent jobbat inkább a márkaboltokba visznek.
Így azért elég felejtős lesz az az outlet, a legtöbb dolgot általában meg tudom vásárolni olcsóbban máshol is.

üzenetek