BestBuy ruhás topik - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


mert_csokis
(senior tag)

A sneaker kategória a hétköznapokra választott cipőket jelenti szerintem. Ott is a közösség által ismertebb (hype) darabokat.
Air Max és Jordan szériák, Dunk-ok és Yeezy-k, az adidas ismertebb modelljei, és még lehetne sorolni.
Szerintem az Ultraboost volt az, ami hidat képzett a kimondottan sportolásra szánt cipők, illetve a street fashion sneaker-ek közt.
Leginkább Kanye West-nek köszönhetően, akinek az adidas küldött egy példányt megjelenés előtt. Ő felvette a Billboard Music Awards gálára, a többi pedig történelem...

A cipő körüli hatalmas hype olyan szinten hozta vissza a márkát, amire szerintem nem volt példa a cég történetében. Függetlenül attól, hogy tetszett-e valakinek vagy sem, gyakorlatilag mindenki arról beszélt sneaker-es berkekben.
Meg mindenkinek Ultraboost kellett akkoriban.
Nagyjából onnantól szerintem az emberek jobban nyitottak a futócipők felé is, és ma már rengetegen hordják sneaker-ként, úgymond a mindennapokban is.
Aztán nem vagyok ortopéd szakorvos, de valahol én is azt gondolom, hogy hosszú távon nem feltétlenül a legjobb a lábadnak.
Ezek cél termékek, futásra tervezve. Gyalogláskor nincs szüksége ilyen szintű csillapításra a lábnak, mint amilyen talpakat ezek alá raknak.

üzenetek