Borderlands 3 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


gbors
(nagyúr)
Blog

Nem az akcióval van a gond, hanem a weapon / map screenekkel. A weaponnél egy idő után megszoktam, hogy a click-click vagy működik, vagy nem, és használtam drag&dropot (kényelmetlen, de legalább kiszámítható), de a mapen baromira irritált, hogy teleportáláshoz ki kell jelölni a FT stationt egérrel, át kell ugrani az E gombra (merthogy nekem az End a use, és itt jön be a remap bug), és azt hosszan megnyomni, hogy aztán vagy oda teleportáljon, ahová gondoltam, vagy nem.

Az indítást gondolom az egyszálas CPU-teljesítmény meg a RAM sebesség limitálja, azért gyorsabb Nálad valamivel, amúgy nekem is NVMe SSD-ről ment. A startup videok kilövése nem tudom, hogy gyorsít-e, nekem úgy tűnt, hogy azok alatt is megy az engine init.

A lényeg pont az, hogy nekem alapvetően rendben volt a gunplay, de nem voltam nagyon elájulva tőle; jobban tetszett az, ami a korábbi részekben volt. Ha lett volna überkirály gunplay, akkor könnyebb lett volna lenyelni az idegesítő szarságokat (bár az írástól akkor is kiakadok), és ha nincsenek a szarságok (ie. az írás is legalább azon a szinten van, mint a TPS), akkor a játék jó élmény lett volna a közepes gunplay-jel is. Így kombinálva túl sok volt a kompromisszum.

üzenetek