Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Amúgy reménykedtem benne, hogy a covid kicsit helyrebillenti majd ezt a giga ingázó tömeget, és tény, szinte mindenhol ahol lehet, van még home office, mégis, a dugók nem úgy tűnik, mintha megszűntek volna.


Mercutio_
(félisten)

Nincs vagy gyenge az aggloban az infrastrukltúra, nincs szórakozás, nincs suli, EÜ ellátás, így hiába a HO családosok közül az egyik bejár.


macilaci78
(nagyúr)

A másik irányból is hiányzik pár megálló. Bosnyákig kijönne, király lenne: 3 villamosmegálló lenne az M4, másik irányból meg 1 villamosmegálló, meg összesen 10 perc séta.
Így meg 1-3 átszállás, esetleg olyan festői szépségű járatokon, mint az 1, 3, 28, 37, 62-es villamosok. :U


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Sajnos az a trend, hogy egyre kevesebb a HO. Nálunk pl C19 után teljesen meg is szüntették. :(


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Szopelli. Szerencsére nálunk jobb a helyzet, elvileg 3 nap lenne az elvárt bent, de senki sem nézi, én minden héten egyszer szoktam bemenni, akkor is csak ebédig.


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Nálunk még ilyen posztkomcsi idők vannak, ha nem érsz be reggel 8-ra akkor a 3. eset után repülsz. Na most sikerült így a pénzügyest is kitenni, aztán mikor kiderül hogy így nem lesz fizu a góréknak (sem) akkor visszavették. :DDD :W


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Uh, miért pont ott melózol?


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Ezt kb mindennap megkerdezem magamtol. :DDD


homerhamm
(addikt)

Te jó ég, ilyen szigor van a Prohardvernél??? :Y

;]


csibe1
(addikt)

Na, csak nem minimálbéren tengődnek nálatok a fejesek, hogy ennyire fontos volt nekik a fizetésük? ;] :D


fant0mi
(addikt)

Szóval a pénzügyesnek most legalább van egy kis ideje a háttérben új munkahelyet nézni. Én ezt tenném.


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Bizony, mi nem nyaralni jarunk ide latod. :DDD


Qru
(MODERÁTOR)
Blog

Ha nem dobbant akkor nem normalis. Bar nyilvan nagyot kellett guritani, hogy visszajonjon...


Petyyyyy
(addikt)
Blog

Rádióban hallottam ma, megvolt az instant agyvérzés. :U

A másik kései felfedezésem a Blaha-Rákóczi út kereszteződésben a zebra. Most lehetetlen elkanyarodni jobbra. Fel nem fogom az aluljáró miért nem volt jó.

[ Szerkesztve ]


Petyyyyy
(addikt)
Blog

Nem is fognak, mert homeofficeban pont el lehet menni bárhova, intézheted dolgodat. Telefon, notebook nálad van, Teams meetingek is mennek mobilról, szóval abszolút mobilis vagy - bármikor.


cattus
(őstag)

> Fel nem fogom az aluljáró miért nem volt jó.

Próbáltad már kisgyerekkel (babakocsi), rokkantan (kerekesszék, mankó), idősen (fájós láb / derék), sok cuccal vagy éjszaka (veszélyes elemek)? Szeretem amikor az autóban terpeszkedők próbálnak másokat kioktatni hogyan kéne közlekedni. Az Astorián amúgy a kiskörútról hány autó kanyarodik jobbra a Rákóczira? Tapasztalatom alapján az éjszakai buszon kívül kb. senki.


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Ez tény, többet vagyok máshol, mint otthon, de pont ezért nem is a reggeli órákban autózom.


Petyyyyy
(addikt)
Blog

Éjszaka. A többi még nem voltam. De amennyire láttam majd' négy éven keresztül, teljesen jól ment az előtt is hogy ott zebra lett volna. Vagy mondhatjuk hogy azokat az eseteket meg nem láttam, amikor nem ment jól.

Astorián amúgy a kiskörútról hány autó kanyarodik jobbra a Rákóczira? Tapasztalatom alapján az éjszakai buszon kívül kb. senki.

Biztos az? Legjobb (múlt heti) emlékeim szerint ott pont van egy jobbra kanyarodó sáv a Rákóczira.

Tapasztalataim alapján a zebra elkészülte előtt a Blaháról a Rákóczira kanyarodni rendkívül egyszerű volt, most meg 2-3 lámpaváltás kell, akkor is ha csak két-három autó van előttem. Emiatt cirmogok a hír hallatán.


Petyyyyy
(addikt)
Blog

Ezt abszolút osztom, én is próbálom az eddig ismert erősebb órákon kívülre időzíteni az utaimat. Szerintem a hasonlóan eljárókból is elég nagy tömeg össze tud verődni, lehet ezt vetted észre.


cattus
(őstag)

Igen, tudom hogy van kanyarodósáv, szoktam járni arra. Az éjszakai buszon kívül kb. senki se használja. A Ferenciek terén is van zebra és még nem omlott össze a közlekedés.

üzenetek