Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


venom8888
(őstag)

Ott a pont, vannak,voltak erosebb fegyverek. Ott az Oden ,senki nem hasznalja,pedig az a leg erosebbek egyike. De ha az is no recoil lenne,akkor mar igen


nanorambo
(őstag)

Igen, nem a "legegészségesebb" megoldás de mast nem talált.

#24559 Micsurin:
Lehet. Valami olyasmit mondott hogy beszélt a supportal és valami olyan portot használ a telekom ami cseszekszik az activision szervereihez való csatlakozáskor és nem tudnak rá megoldást adni.

[ Szerkesztve ]


Xaels
(félisten)
Blog

[link] Xclusive Ace. DMR, Mac10 nerf részletek.

[ Szerkesztve ]


Laby
(őstag)

Kicsit másik véglet vagy szerintem, de mégis valamilyen szinten egyetértek. Alapból az M4, Grau, Kilo...stb. és társai ellen nekem sem volt bajom. Dobálják az OP kifejezést mindenre az emberek, de a fegyverek nagy része ellen lehetett bármit is csinálni. Nem baj az ha mindig van néhány fegyver ami jobb az átlagnál. Az SPR volt az első olyan fegyver amire én is azt mondtam, hogy nagyon túl lett tolva. Nem kellett az emberek fölé/elé lőni több száz méterre sem, halt mindenki egyből. Jelenleg pedig egyértelműen a Diamatti és a DMR elcseszi a játékot. Lehet itt jönni, a meg kell szokni, alkalmazkodni kell...stb. dumákkal de erre a két fegyverre ez nem igaz. Persze megoldás, hogy mindenki azzal megy, de ha ez az egyetlen ellenszer, akkor az milyen játék hogy 40 millió ember ugyan azzal a loadout-tal megy, mert semmi másnak nincs értelme? Pisztoly ~15 méteren belül azonnali halál, egy kattintással. A DMR meg 2-3 golyó bárhonnan, és fél másodperc alatt kidarálod belőle.
Szóval igenis ráfért a nerf, és remélem értelmesre is sikerül.

A többi Cold War fegyver ellen nem tudom miért megy a rinya, mert egyáltalán nincsenek túltolva. Szerintem teljesen korrektül illesztették be a korábbi fegyverarzenálba. Vannak jobbak, és gyengébbek is, de ugyan ez igaz volt MW fegyverekre is korábban, és szerintem a két említett fegyvert leszámítva teljesen jó balanszban vannak a két széria fegyverei.


Dave567
(addikt)

Ezért kell endurokrosszt venni, azzal mehetsz bármikor... :DD


Xaels
(félisten)
Blog

Én a korábbiakkal is mentem télen-nyáron (Eliminator, Dragstar). A különbség az, hogy idén 4-szer költöztem és nem maradt tető a motor felett, ráadásul ez már nem annyira üsd-vágd a maga 350kg-jával meg az 1700ccm-ével.


nyul105
(senior tag)

Nem értem a pisztoly nerfjét.
Tegnap full platetel 1 lövésből meghaltam tőle, akkor mit számít ez a szórás?

A dmr -t csak felkapni szoktam, nem húztam ki, látványosan nőtt a recoil, vagy csak vacak attachmenteket pakolnak rá.
A haladó játékosoknál szerintem még így is erős.


BITBOYS
(addikt)
Blog

Valamelyik YT klipben Diamattis srácot egy pillanat alatt elintézték Kali botokkal, szinte pislogni sem volt ideje :D Még ő is csak röhögött rajta és fogta a fejét.
Illetve tegnap elkezdtem húzni a bo-s m16-ot. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz.. lehet vele aprítani rendesen :)


Dave567
(addikt)

Hát igen, az teljesen más kategória mint az én EXC-m. :D


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Enduró második motornak kéne, egy LC4 alapút nagyon adnék de egyetem alatt örülök, hogy a CB500-at fenn tudom tartani. :)


jozefgucci1
(addikt)
Blog

Tegnap játék közben mondta egyik csapatárs , hogy nerfet kaptak a meta Warzone fegyverek , hát szerintem semmit nem ért . Még mindíg mindenki DMR-Diamanti párossal vagy a pici SMG-vel szaladgál :W Játszhatatlan így a játék ha csak nem ezt a kombót viszi mindenki .


Xaels
(félisten)
Blog

Nekem is írta haver du. hogy még mindig DMRzone van. Be sem kapcsoltam a PS-t inkább :DDD a következő BP-re is meg van már a CP-m, majd ha jön új fullos térkép akkor visszanézek, de lehet már akkor sem.


shifty!
(senior tag)
Blog

Aláírom, megláttuk csapattal a logot, kicsit fellélegeztünk hogy végre, kezdtek valamit a problémával.

Nem kezdtek.

BR Quadban szépen eljutottunk Top10-ig, loadout, UAV, self-revive, majd egy "random" csapatba belefutottunk, és 10 mp alatt az enyészeté lett a teljes brigád, egyszerűen nem tudtuk lereagálni sem, hogy szemből, fedezékből DMR-rel kaptunk egy támadást a másik csapattól, szó szerint 3-4 lövés voltunk, vicc kategória még mindíg.


Tsebacsi
(nagyúr)

Dettó, vicces, hogy sniperrel sincs semmi esélyed egy 3-4x optikás DMR-el szemben, mert ha 1-1 golyóval eltalál már remeg annyit a célkereszted, hogy nem tudsz pontosan lőni. És egy fa sem nyújt fedezéket, most épp egy ilyet éltem át. Frusztráló volt. :) Ő meg speed mag-al seperc míg újratölt és puttyogtat. :C


pehaa
(tag)

A nerf sosem arról szólt, hogy használhatatlanná tesznek egy fegyvert (ja, de eddig igen ... :U )
Mellesleg gyengítettek rajta, már több kell egy emberbe, fejre sem annyira hatásos (ez a diamatti dualra is igaz) és egy SPR/KAR simán versenyben van már vele.


Xaels
(félisten)
Blog

Már megint itt vagy... nem lett használhatatlan semelyik korábbi fegyver amit nerfeltek. A kurva DMR meg nagyon el van toszva, 200 skuló, 30-as tár és AR lőszerrel üt olyat mint egy csipa amihez negyed annyi lőszered van. Emellé meg olyan a rate of fire-je mint egy lassabb automata AR-nek. Csak a fejre sebzést vették le papíron, de eddig sem azzal volt alapvetően a gond.

[ Szerkesztve ]


nyul105
(senior tag)

Rate of firet és a sebzést is gyengíteni kéne, de akkor kb megkapnánk egy másik, már létező (balanced) fegyot... nem is értem a létjogosultságát a dmr-nek...


pehaa
(tag)

Megint itt vagyok? Téged ki kérdezett? Csak neked lehet véleményed? (nem :U )
Ingyenes játékon hisztizel még mindig nerf után, ha nem tetszik ne játsz vele ... :U
Nem lett használhatatlan?
Hova lett a Renetti dual? Hova lett a sok C4-es? Hova lett a Grau, M4? Hova lett a Jak/R9?
Egyiket sem használják már, mert akkora nerfet kaptak, hogy nem érdemes felvenni őket ...

[ Szerkesztve ]


Xaels
(félisten)
Blog

Grau, M4, Kilo, M13, CR mind használható maradt és amíg a DMR nem jött sokan használták is azokat. De akkor ott az MP5. Az is eltűnt a MAC10 és Diamatti árnyékában pedig az is nagyon közkedvelt volt. Nem a nerf tette azokat a fegyvereket használhatatlanná, hanem a CW S1-el jött fegyverek, mint a DMR és telibeszart balansz, a bugos kiegészítők.

Nekem pl. ott a fullos CODMW a Warzone mellett... de igazad van egy ingyenes szar, ma telepítődik is helyette valami más ami nem 200GB és nem ilyen ótvaros.


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Escape From Tarkov!!!! :D
Ott is vannak bugok amiktől az arcod a padra teszed de egy marha jó játék a stíluson belül.

üzenetek