Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


jozefgucci1
(addikt)
Blog

Azért mert ingyenes még elvárható , hogy ne legyenek benne ilyen op túlhúzott fegyverek amivel brutál előny szerezhető . Az általad említett korábbi nerfek pedig tényleg hazavágták pl a c4-et és renettit ,de pl a Grau-M4 páros még mindíg tökéletes nem op egyszerűen csak jó .Ami sajnos a DMR-Diamanti kombóra nem igaz , mert bár a DMR távolra rángat eszetlenül ,de
1 , eddig is közepes és közeli távon volt op mint most
2 , macroval büntet mégjobban ez a fegyó mint anno a Fal volt .

Az ügyesebb macro programok pedig ugye nem csak növelik a lövés gyakoriságát ,de a recoilt is csökkentik :DDD , szóval a DMR ebben a formában csalás . :W


Tsebacsi
(nagyúr)

Fárasztóbb vagy mint hittem...


Tyler Durden
(addikt)

Stíluson belül? No offense de cod és tarkov annyiban hasonlít, hogy mindkettőben lőni kell (:


Micsurin
(nagyúr)
Blog

BR-re gondoltam. A Tarkovot bármerről is nézem a battleroyalhoz áll a legközelebb. :B


Tyler Durden
(addikt)

Dehogy, Tarkovban bemész 1 mapra és lootolsz és vagy/pvp-zel, nincs jelentősége meddig vagy bent. Küldik vannak, itemek vannak, ha olyat találsz 5 perc után kimész (: Az hogy mennyi playert vagy scavet ölsz meg, kutyát nem érdekel (:

[ Szerkesztve ]


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Tudom de a PvPE stíluson felül még mindig egyedül egy BR-hez tudom mérni, ha a Warzone tetszik neki és keres valamit ami realisztikusabb akkor érdemes megnézni, mi speciel sokkal jobban ráfüggtünk haverokkal.

Kicsit olyan mintha kivágták volna a Dark Zone-okat a Divisionből és felszteroidozták volna őket. :DD


Tyler Durden
(addikt)

Én most onnan jöttem modern warfare-ezni, 4 seasont toltam le, uccsó 2-t megszakítás nélkül, kicsit kiégtem, de a játék tényleg zseni.. :DD


pehaa
(tag)

Ismét egy hasznos hozzászólás a részedről. Menj inkább egy fa mögé (az micsoda taktika :U ) aztán csodálkozz ha leszednek ... :DDD

[ Szerkesztve ]


Xaels
(félisten)
Blog

Hát most szerintem nem BR-ezünk, próbáltam szinte mindet. Plusz ott a Hunt: Showdown is, de azt beszéltük haverral megyünk egy kicsit BFV-ni, klasszikus CQ.


Micsurin
(nagyúr)
Blog

Igazából egy méretes fa sok esetben jobb szpot mint egy kiszögellés ahonnan csak egy Szögből látsz rá az ellenfélre mert visszahúzódásnál rögtön kilehet nézni a másik oldalt, sokat megszokták kajálni... :U ;)

Xaels ezek a BF-ek már nem azok a BF-ek arra azért figyeljetek. :) BC2 - BF4-ig mind ott van a polcon de a 4 után én eltemettem a szériát.

Tyler Durden nekem csak az optimalizáltsággal van bajom. :DDD

[ Szerkesztve ]


Xaels
(félisten)
Blog

Nekem is ott van PC-n BC2-BF1-ig Prémiummal meg mi minden szarral, és PS4-en a BF1-BFV. Van bennük nekem is pár órácskám. Meglátjuk meddig lesz hozzá kedv most, azért betáraztam mellettük egy Ghostrunnert meg egy Mafia DE-t.


pehaa
(tag)

Ez igaz, hoztam már le meccset így quarry felett az erdőben, de ellenkező esetben, pár méter oldalra és látod a lábát/oldalát.


smokiii1
(aktív tag)

Sziasztok! Lehet hülye kérdés vagy csak én vagyok hülye, de nekem úgy tünik hogy egyre rondább a játék multiplayerben. Más is igy látja vagy csak én vagyok ilyen érzékeny erre??


Xaels
(félisten)
Blog

[link] MAC10 blueprint amit nem érintett a nerf...


Dave567
(addikt)

Ez miért meglepő??? :)) :))


Acheron
(őstag)

Teljesen jól látod, a meccsek kezdetén, ha pl egy furgonban utazol, a csapatagok poligonszáma a nullához konvergál lassan, kb mint egy 90 -es évek beli fps. Ez nem volt ennyire gagyi (mert ez már az, sajnos) a játék korábbi szakaszában. De meccs közben még élhető a grafika.
Wow, mi megy itt egyébként fegyók terén. Még jó, hogy a WZ számomra teljesen felejtős a lassú játékmenet miatt, lehet, egyébként én is ezeken idegeskednék :DDD
Ellenben a multinál csak lett pozitív hatása (ha nem is a grafikára) az új rész eljövetelének, a magam részéről úgy vettem észre, az SBMM erősen erejét veszítette. Gondolom ez köszönhető annak, hogy a nagyszámú e-sportoló és a sokkal kisebb számú cheater (akkkhhm... vagy fordítva...?) közösség átköltözött az új részre, így a hányattatott sorsú SBMM már nem tud olyan komákkal társítani a legrosszabb szándéka mellett sem, akik komoly ellenfelek lennének. A stat legalábbis ezt mutatja, kicsit az új rész megjelenése előtt indítva pont olyan meredeken javul a K/D arány, ahogy romlott előtte. Nice.


Dave567
(addikt)

SBMM már nem tud olyan komákkal társítani a legrosszabb szándéka mellett sem, akik komoly ellenfelek lennének.



Örülök, hogy neked sikerült kiiktatni őket, de nem tudom honnan szedted, hogy ez a dolga ebben a játékban az SBMM-nek.
Tényleg érdekesen viselkedik a játék mindenkinél...


sanyi0627
(senior tag)
Blog

Sziasztok.
Warzone-ba az cold waros összevonás óta elég sok fps-em eltünt.
Config lenovo y540 laptop: i5 9300h gtx 1650 8gb ram és ssd.
Eddig volt 80-90 fps-em 2k felbontás low grafika mellet, most 50fps környéke fullhd és low beállítással.
Cold wart nem akarom feleslegesen ide keverni de ott is volt csökkenés de egy frissítés helyrehozta.
Driverek legfrissebbek. Mit tudnék tenni esetleg?
Köszi
Üdv


KaitouP
(veterán)
Blog

Nem néztem meg végig csak belenéztem, lehet mások által már szerepelt a megoldás, nem tudom, mindenesetre nézd meg ezt és próbáld meg, hátha segít valamit: [link]


Khaosz55
(addikt)

Jól érzem hogy a Gallo egészen jó kis shotgun a R9-et és Origin-t használtam.

[ Szerkesztve ]

üzenetek