Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


csibe1
(addikt)

Rákerestem a Warzone-os shotgunokra.

A Gallo (SPAS-12) még nincs benne. Itt egy bemutató róla
A 725-össel meg szerintem nem is találkoztam.
A JAK-12-est próbáld ki ha tudod, szerintem jó kis cucc, főleg 20-as tárral.
Beltérben nagyon durva cuccos már alapból is :D [link]
Az R9 se rossz, meg a 680-as is adja, de főleg az utóbbi elég lassú volt nekem.
Az Originnak már jobb a tűzgyorsasága, és gyorsabb a töltés is, ami azért számít.
Lumberen egy raktár emeletén Plunderben az utolsó 5 percben hoztam össze 9 killt shotival, talán az Origin volt, nem biztos. :DD

Nekem csak a Warzone van meg, most meg nem mondom, hogy abban is benne van-e a Spas, egy pár hete nem játszottam.
Anno BF4-ben bírtam, lehetett vele alkotni; slug+távcső kombóval szedtem ki a snipereseket a daruról Noshahr Canals-on. :DDD


shifty!
(senior tag)
Blog

Intel alapú gépen próbáltam, sajnos nem segített elég sokmindent, egyszerűen az összevonással vagy kidobtak egy csomó optimalizálást, vagy elbonyolítottak valamit, de egy standard 15-25 FPS eltűnt nálam is, akármilyen beállítást végzek rajta.


Acheron
(őstag)

Miért, szerinted mi a "dolga"? A hivatalos álláspont szerint ez a rendszer felelne azért, hogy mindig a saját skill -jeidnek megfelelő szintű társaságban csatározhass. Szintén a hivatalos álláspont szerint ezt (csak és kizárólag) úgy éri el, hogy az utolsó néhány (5?) meccsed alapján rangsorolva különböző, hasonlóan rangsorolt erősségű ellenfelek közé pottyant be a lobbiból. Ez alapján pont ez lenne a "dolga".
Más kérdés, hogy a gyakorlati tapasztalatok alapján ennél sokkal tovább megy annak érdekében, hogy "szinten tartson" (ámbár ezt nemigen fogja bizonyítani földi halandó).
Egy biztos, ha mostanság olyan ellenfelek közé dobál a rendszer, aki akkor sem tud eltrafálni, ha épp neki háttal respawn -olsz öt méterre (hmm, mi miatt is fordulhat elő ez a faramuci helyzet tízből nyolcszor, ha épp jó voltál az előző meccsekben...), és fordulásból te kaszálod le, akkor bizony ez a rendszer sokat veszít a hatékonyságából. Magyarán az SBMM "jó" működéséhez úgy tűnik kell a sok "ügyesfickó", legyenek ezek valódi tálentek vagy akár csalók (a játék különböző mértékben tartalmazhatja ezeket az összetevőket...), mivel a kevésbé "ügyesek" javarészt akkor sem bírják kihasználni a lehetőséget, ha az SBMM tálcán szállítja is nekik.
De hála az égnek ez a normális játékosok számára egyben azt is jelenti, hogy végre folyamatos sikerélménnyel is lehet játszani a játékot. (szigorúan MW 2019 HC multi, a WZ teljesen kívül esik az érdeklődési területemen)


ЯΞD
(senior tag)

Én hétfőn újra húztam a wint. Szépen minden friss ropogós lett. Majd én is csak lestem, hogy kevesebb az fps-em. Nekem fixálva van 144-re és az mindig meg is volt. Az új NV driverrel 125-132 között ugrált. :F
Mondom akkor DDU letölt, használ és visszatettem amit Win reinstall előtt használtam. 456.71 standard. És láss csodát előkerültek az elveszett FPS-eim. Nem tudom mennyit hozott vissza mert limitálva van de akár mikor pillantok rá mindig megvan a 144. Még nem láttam beesni. (Csak multizok)


KaitouP
(veterán)
Blog

Hogyan szerezd meg a CX-9 (Scorpion Evo) SMG-t a hivatalos megjelenése előtt: [link]


shifty!
(senior tag)
Blog

Köszi a tippet, kipróbálom azt a drivert, a két ünnep között én is újrahúztam a gépet, és nemjavult a helyzet, persze nem is ettől reméltem a megváltást, de meglepett.
Visszarakom azt a drivert, amit ajánlasz, majd ha lesz játékidő, megnézem van-e változás.

Egyébként multiban szépen hasít a gép, pályától-játékosmennyiségtől függően 120-160 FPS között van, WZ-ban, plunderben, Rebirth-ben 60-90 között... (i7-4790 + GTX1070)


Khaosz55
(addikt)

Nekem a gallo, Jak, R9 és origin ki van maxolva mindegyiket használtam, de a origin, R9 és jak is nerfelve vett. Igazából a Gallo és R9 között vacillálok. Jak tényleg jó, viszont lassabb vele a mozgás, R9 + magnézium töltényt szerettem, de a gallo is meggyőzött. Olyan összehasonlítást nem láttam amiben a gallo benne lett volna. Most gallo-t használok másodlagosnak.


csibe1
(addikt)

"de a origin, R9 és jak is nerfelve vett."
Ezt nem tudtam, köszi. :)
A Gallo-Spas12-őt meg majd kipróbálom valamikor, most a két új sniperrel (LW3 Tundra meg passz a másik) mentem pár kört, meg majd az M82-re leszek kíváncsi.


gjung44
(tag)

a jak12-t azért nem szeretik sokan mert lassu vele a mozgás... én nagyon sokat mentem vele és van egy trükkös összeálltásom amivel nem csak gyorsabban tudsz mozogni hanem közelre még nagyobbat is sebez. veszitesz vele a range-böl de szerintem akkor is ez a legjobb jak-12 összeállitás:
Forge tac marauder, 5mz lazer, dragon's breath, stipped grip tape, sleight of hand

és jol látod, nincs barell, sem nagyobb tár. nagyobb sebzés van, gyorsabb mozgás és gyors ujratöltés. sok meccset nyertem már ezzel az összeálltással az r9 korszakban is és most is, de persze az uj streetsweeper csunyán le fogja nyomni

[ Szerkesztve ]


Khaosz55
(addikt)

Az utcaseprőt meg unlockolni kell. Nem lesz egyszerű plunderban.


csibe1
(addikt)

Szerintem nem egy világvége. Plunderben meccsenként akár 2 szintet is lépek, de átlagban 1 van gond nélkül. Van pár Recon-Scavenger küldetés, azzal is lehet szintet lépni; meg a Bounty küldetések vagy csak simán leszedni aki a közelben van. :D


Khaosz55
(addikt)

Ulnockolni nehezebb kicsit 15x 3 kill halál nélkül shotival.


csibe1
(addikt)

Fegyvere válogatja. :)
Amennyiben megvan a teljes játék akkor ott multiban nem tart sokáig; ha nincs akkor meg mindenki maga tudja. :D


Acheron
(őstag)

Sziasztok!
JOKR kihúzására van valamilyen best practice? A légi járművek ellen remek, de a földi célpontok ellen szinte hasznavehetetlennek tűnik pillanatnyilag. Már csak ő és az RPG hiányzik a gold listáról (utóbbi szög egyszerű, csak türelem kell hozzá).
Tegnap végre bedobott egy Shipment pályát is a játék (egy - másfél hónapja először), annyi RPG killt sikerült lőni azon az egy meccsen, mint egy hónapon át összesen más pályákon - nagyon hiányoznak a Shippment _ Shoothouse pályák a kínálatból :(


gjung44
(tag)

még nekem sincs meg de tegnap elvettem valakitöl és nyertem vele :) nagyon erös, szerintem nemsokára minden második ember kezében ott lesz


venom8888
(őstag)

1. Miert nincs damage tablazat a warzone ban,a cold war os fegyverekrol
2. Miert nem lehet Savelni a cold war os fegyverek kiegészitőit ?

[ Szerkesztve ]


jozefgucci1
(addikt)
Blog

Tegnap meglett fullosra a Mac 10 és hát brutál így nerf után is mennyire használható . Közelre egyértelműen op , míg közepes távra is simán felveszi a versenyt , azon túl pedig ott van a DMR 3x és gyakorlatilag mindenki ezekkel szaladgál . Így viszont , hogy "rákényszerítik a játékosokat ezen fegyverek használatára , rengetegen játszanak a korábbihoz eltérő lerohanós taktikával .Épületekben , házak között simán rámennek az emberre , nem számít ha kevesebben is vannak .


Tsebacsi
(nagyúr)

+1 nem tetszik ez az új módi, nagyon nem. :(


Viiktor1989
(tag)

Sziasztok. Még új vagyok a játékban, eddig főleg Battlefieldeztem,viszont a warzone kipróbálása után,megtetszett, így be is ruhaztam a teljes játékra. Szeretnék is segítséget kérni. Assault rifle a fő fegyverem,ezek közül melyeket érdemes húzni, illetve milyen kiegészítőket érdemes rá tenni? Multiplayerre gondolok leginkább. Youtuben is nezhetnék ezzel kapcsolatban videókat,de főleg a ti tapasztalataitok érdekelne. Köszönöm előre is :R


Khaosz55
(addikt)

Kipróbálom a Jak-et ezzel a setuppal. Nem vagyok pro gamer ezért tartok a 8-as tölténytártól. A gallo tetszik csak iszonyat lassan táraz. A fire rate növelő barellal pik-pak kiürül a 12 skulo.
BO nincs meg szógal plunderban próbálom az új fegyvert kiütni.

üzenetek