Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Tsebacsi
(nagyúr)

Attól függ melyiket vetted meg (MW vagy a CW).
MW-nél az M4, Kilo, Amax ajánlott kihúzásra.
CW alatt DRM, Krieg 6, FFAR, XM4 esetleg, bár nekem a QBZ-83 is tetszik.


nyul105
(senior tag)

Én is úgy döntöttem, átállok a sötét oldalra...
Mac10 és dmr, előtte meg AR+hdr only voltam.

Egyszerűen verhetetlen ez a kombó, okés, hogy néha lekapok valakit 300 méterről a hdrrel, de esélytelen a dmr-es ellen bármi, mivel ő nem glintel a scoppal.


jozefgucci1
(addikt)
Blog

Nem csodálom a fullos Mac10 két embert lekap közelről egy tárral .A Dmr pedig macro nélkül is brutál tud lenni . Hétvégén kicsit szöszöltem kíváncsiságból , hogy mégis milyen ha megokosítod és hát nulla recolil + fossa a golót , elég gusztustalan .Plunderben mentem be két körre de ki is léptem nincs értelme annyira nem sportszerű .


nyul105
(senior tag)

Megokositás csak az attachment vagy makró?

Erről jut eszembe:
You either die a hero or you live long enough to see yourself become a DMR user.


pRoject22
(őstag)

Multi 6v6 mapok jönnek még szerintetek? :)


Hunbeast87
(senior tag)

Jelen pillanatban úgy látszik, hogy nem. A Modern Warfare ideje lejárt. De ne legyen igazam, annak örülnék a legjobban. :D

[ Szerkesztve ]


Tyler Durden
(addikt)

Én későn csatlakoztam, de meg kell mondjam, hogy ennek ellenére nagyon élvezem. Karácsonykor néztem bele az ingyenes CW-be, de utána mégis a MW mellett döntöttem /főként mert anno az elődöt ps3-on rongyosra játszottam/. Gyakorlatilag az veszem észre, hogy nyomom a missionokat, szintezem a fegyókat, totál beszippantott (: Azt kell mondjam nem bántam meg a vásárlást, szerintem sokan maradtak még itt is, legalábbis a multi meccsek nagyon pörögnek, a coopnál se vészes a várakozási idő..

[ Szerkesztve ]


pRoject22
(őstag)

Cold War-ból most tértünk vissza, a CW az egy tartalmatlan bughalmaz sajnos egyelőre, viszont az MW-ben sok új tartalom van a pályák nagyon jók :C

[ Szerkesztve ]


Hunbeast87
(senior tag)

Mármint úgy értem, hogy jelen állás szerint nagyon új pálya nem fog érkezni.
Személy szerint úgy érzem, hogy az utóbbi idők egyik legjobb CoD része lett a 2019-es Modern Warfare. Mióta Cold Warosítva lett (jobb szót nem találtam), nem nagyon játszottam vele, az egész társaságban ez csalódást keltett. Viszont én is minden percét élveztem és adott annyit így is, hogy egy centjét sem bántam meg.
De egyre jobban hiányzik és arra a bizonyos 29-es killstreakre még rá kellene raknom azt a +1-et végre.
Én annak is örülnék, ha a Shoot the Ship visszakerülne, még ha nem is új pálya vagy játékmód. :B

[ Szerkesztve ]


gjung44
(tag)

én sem vagyok pro :D a legtöbb 1v1 szituba nincs szükség ujratöltésre mert 3 lövéssel már fekszik az ember ha elég közel vagy. ha mégis ujra kell tölteni akkor addigra már észreveték hogy fire shoti van nálad és nem arra fognak gondolni hogy csak 8 löszer van a táradban hanem ovatosabbak lesznek. sleight of hand sokat segit és elég ha csak egy pillanatra megtorpannak, már ujra van töltve a fegyver. korábban nagyon sokat öltem vele, most csak azért vettem elö megint mert azzal oldom fel a streetsweeper-t. de müködik most is, mentem vele pár nagyon szépet a napokban


redhunter
(senior tag)

Szia,én meg pont azt akartam kérdezni hogy van e esély arra hogy a shoot the ship visszakerüljön.De akkor úgylátom nem csak engem izgat a kérdés. :)


DrTechnoid
(őstag)
Blog

Szerintem nem fogják, pusztán a tény hogy egy rakat ember inkább ott hentelne mint a CW mapjain. Azt meg nagyon nem szeretik Activision-éknál , sajnos az ars poetic-ájuk az hogy előző évi cod=nem cod.


gjung44
(tag)

ujra a stim shotos férgeké a warzone! végleg ki kell venni a stimet a játékbol, az a szar semmire nem jo warzoneban csak arra hogy idönként csalni lehessen vele. ha ezt nem lépik meg akkor vagy fogyatékosok vagy szándékosság van a dologban!


pelenka35
(őstag)

Sziasztok. Warzone (ingyenes)-ban az operatoroknál több skin-elérhető . Feladatok megoldásával (pl ölj silence weaponnal 15 embert) ez csak warzone-ban érhető el vagy plunder-ben is? (vagy valamire elő kell fizetni,hogy ez feloldható legyenek ? ) Köszönöm.


Doki16
(addikt)

Ami nem BR specifikus az megcsinálható Plunderben is. Tehát ha az a feladat, hogy vegyél két Munitions Box-ot akkor azt nem lehet megcsinálni máshol.


mate182
(tag)

Olyan kokit osztok neked koma, macro/cronuszen,cronusmax, hogy a halott karaktered teste felfelé száll a levegőben.

3-an szoktunk mindent is bekapcsolni mikor úgy érezzük, hogy már nem bírjuk a velünk szembeni csalást. Semmi értelme más fegyverrel menni. DMR+DIAAKIMBO.
Ja és ez nem csalás. Amég cronust lehet kapni addig a macro assist sem az!

Pusztultok gurultok 1 mp és végetek. esélyetek sincs. :P
Nincs olyan match amit nem hozunk le. Ha rám is nézel hátulról esetleg előbb is tüzelsz, 180 fok oda fordulok egy golyó sem megy melé, pötty pötty pötty pusztultál.

Aki nem használ dmr+ 0 recoil az nem fogja ezt a játékot élvezni/játszani huzamosabb ideig mer' mindig kicsárázik, de legalábbis nyerni tuti nem fog. Lehet mondjuk, de ritka. A wallhack esetleg még többet dob meg a full aimbot

Tudod mikor fogom hagyni, hogy elbaltázza az élményem. Ha nem oldják meg én is csinálom. Ennyi.

[ Szerkesztve ]


Micsurin
(nagyúr)
Blog

És ha nem nyersz mi van? Összedől a világ? :D


Tsebacsi
(nagyúr)

Jézus...


mate182
(tag)

Olyan nincs. :O :o :N :DDD
#24638 Tsebacsi Mi van kis Jézus ? Sokat kapsz ki ? :K :F :Y :DD :(

Nem rám kell haragudni, mert próbálok egyenlő esélyekkel indulni bizonyos helyzetekben.
Ti is nyugodtan használhatjátok. Meg lehet venni, fel lehet programozni. :C
Nem rakéta tudomány. Mindenkinek elérhető. Szerintem bele se merjetek gondolni, vagy fogalmatok sincs róla mennyien használják. ;) :B

Javaslatom: Innentől nézzétek csak végig a Killcam-ot és meg fogtok lepődni.... :U
(sajnos ?-!)

[ Szerkesztve ]


hcol7
(senior tag)

a sulyosan narcisztikus egyedeknek ez oriasi problema.

üzenetek