Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


nanorambo
(őstag)

Találkozott valaki olyannal PS4-es lemezes verziónál, hogy felinstalláltam a multiplayer-t, leszedte a firssítéseket, felinstalláltam a szükséges data packokat is játszottam vele, majd a következő alkalommal megint elkezdte lefrissíteni a játékot (ugyan azt a frissítést) és a data packokra azt írta hogy nicnsenek felinstallálva? Végigzongoráztam újra és harmadik alkalommal is ugyan ez volt.. :(


Dave567
(addikt)

Épp csak az SBMM nekem fújt, gyakorlatilag nem tudtam mellé lőni, az ellenfelek pedig nem tudtak eltalálni. Szinte már nekem volt kellemetlen, amikor másodszor hívtam le a chopper gunnert



Rengetegszer volt ilyen, ugyanez volt, ilyenkor az ember kellemetlenül érzi magát persze, de rá lehet jönni, amikor a földön fekszel, 1 méterre az ellenség, és téged lő, már a huszadik lövést adta le rád, vérzel is de nem halsz meg, pukk egy lövés, és ő viszont halott.
Ha nem csak mész és lősz, akkor észre veszed, hogy bizony cheatel a játék, és ez nem össze esküvés elmélet.


csibe1
(addikt)

Csoportos per in Júesszéjjéj? ;] :P :D :C


CptAdamica
(veterán)
Blog

Persze, hogy van, hét elején jöttem haza, előtte 1 hétig nem játszottam, mit ne mondjak, látványosan jobban tudtam reagálni, ha lőttek. Plusz sokkal könnyebben haltak az emberek.


Dave567
(addikt)

Modern hadviselést akkoriban számomra az Mw1 adta, 2007-ben, úgy megfogott, hogy háromszor vettem meg a játékot, cd kulcs mindig eltűnt... :))
Nem tudtam sokáig, hogy ki lehet menteni vele a rangot, 10* húztam fel magam kb, aztán mondták, hogy bizony csak másolni kell. :DDD

Inkább az a problémám, a gy.kerek miatt hová jutottunk, nem indítanék pert, de nem is mondom mi lenne.. :))

#25884CptAdamica:
Már leadtam belőle, én is kb 1-2 meccset megyek ha pörögni akarok, de az, hogy HC-n se halnak...

[ Szerkesztve ]


shifty!
(senior tag)
Blog

Megpróbálnék elsőre egy battle.net cache törlést: win10 alatt:

Battle.net alkalmazás kilövése » Feladatkezelőben folyamatok - Battle.net updater folyamat kilövése » win+r » futtatás ablakba beírni: %ProgramData% » battle.net mappa törlése (shift-delete lomtárba helyezés nélkül törli), battle.net indítása.

Lehet, hogy ekkor elfelejti, hol van a WZ telepítése, akkor a Play gomb helyett Installt ír, olyankor a gomb alatt van egy locate lehetőség, ott újra meg kell adni neki hova van telepítve.

Shader-eket újrarendereltetni a játékkal, esetleg battle.net-ből egy scan and repair-t, hogy hátha az Activision/Raven agyatlan frissítési metodikája miatt beragadt/hibás valamilyen fájlod.

Háttérben futó alkalmazásokat játék indítás előtt kilőni, Spotify, Chrome, más game launcherek (Epic, Origin, uPlay, etc.) ha beleharapnak a RAM-ba, lehet hogy hibára futsz, esetleg ISLC-t telepíteni és játékkor használni.

Ha ez sem segít, akkor Afterburnerrel / HWInfoval kéne nézni hőmérsékleteket, nem melegszik-e túl cpu/vga, bár akkor inkább throttling lenne először, vagy újraindítaná a gépet. Illetve a windows hibanaplót bogarászni, hogy milyen háttérhibával dobja el a játékot.

Első blikkre sztem ezeken menj végig, ha ezek után is gáz akkor nézünk még egy kört. :K


KaitouP
(veterán)
Blog

Warzone: április 21.

[ Szerkesztve ]


csibe1
(addikt)

A Cod4-el én is rápacsáltam párszor, hogy újra kellett kezdeni a multit, mert elveszett a szintem. :DDD
Szerencsére később akadt olyan szerver ahol gyorsan lehetett fejlődni. :D
Az UT2004 volt még ilyen, aztán mentettem registry kulcsot, és nem volt gond. :DD

Sajna előbb-utóbb mindent elcsesznek; játékokat, filmeket, mert annyira kell a lóvé, fejőstehénnek néznek mindent.


b.
(félisten)
Blog

Helló srácok. Van hír új részről?


KaitouP
(veterán)
Blog

Még mindig csak pletykák keringenek, azok pedig egy WWII: Vanguard névre hallgató, II. világháborús játékot sejtetnek a Sledgehammer Games gondozásában, ami a Modern Warfare féle újabb grafikai motort fogja használni, a történet szerint pedig egy olyan fiktív világháborúban veszünk részt, ami nem ér véget 1945-ben.

[ Szerkesztve ]


Szellem.
(nagyúr)

Én nagyon kíváncsian várom, hogy hogyan lesz vége és mi jön helyette. :)
Lehet elöntik a zombik Verdanskot és ránk robbantják az atomot? :)


dan83
(tag)

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, öcsém megvette xbox-ra a játékot, telepített is neki 200GB-ot kb, de kellene még a data pack 1-2, viszont a store azt írja rá hogy jelenleg nem elérhető :) Találkoztatok már esetleg ezzel a hibával? Google keresés után nem igazán találtam használható megoldást.
Köszönöm


b.
(félisten)
Blog

Köszi! :R


surgyi
(senior tag)

Sziasztok! Olvastam régebben hogy megkapja a játék az NVidia DLSS-t.. Lehet tudni mikor érkezik? Köszi! :B


CptAdamica
(veterán)
Blog

Az rejtély, mint a netkód a játékban.


sanyi0627
(senior tag)
Blog

Ami nem elérhető azt nem kell telepíteni.
csak ami elérhető azt telepítse. Menni fog rendeeen attól még.
Nekem is így volt Series x-n.


KaitouP
(veterán)
Blog

A szivárgások alapján - vélhetően - egy megoldás marad, az atombomba, majd ezt követően - a BOCW témaválasztásának megfelelően - valahogy visszakerülünk a 80-as évek Verdanskjába. Hogy ez egy visszaemlékezés lesz, vagy hogy egyáltalán mivel magyarázzák, még nem tudni.


Tsebacsi
(nagyúr)

Tier sale van, ha valakit érint a dolog. :U (én behúztam 100-ig, nem volt/lesz sok időm játszani mostanában :( )


dan83
(tag)

required to play multi v singleplayer üzenetet kap, ahogy belép, kiírja hogy kell a data pack :F


dan83
(tag)

Missing data packot ír ( please download and install it ) de a store-ban a data pack-ra pedig ízt írja hogy currently not avaiable...nagyon fura :(((

üzenetek