Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


kill_switch
(senior tag)

Ha 20-30 kill-ért meg kell szakadni plunder-be vagy king slayer-be, akkor oda kell még gyakorolni. :DDD Plunder-be boneyard/storage/superstore trio szinte folyamatos TDM.


Laraxior
(titán)

Plundernek nem az a lényege, ergo hiába ölsz, az első helyért kapsz egy halom XP-t, amit killel nem tudsz összeszedni. :P


Acheron
(őstag)

Többnyire csak multit tolok, ott nem ilyen éles a helyzet (bár ott is többször tetten érhető). Az SBMM több fejfájást okoz.
#27219kill_switch: A 40k jól hangzik (kb 5 - 10 kör multiban) Akkor csak az a kérdés, hogy egy játékmenet mennyi idő kb, időarányosan megéri -e nekem.
#27220Laraxior: Az még jobb, bár a killektől sem futok el. Legjobb, ha kipróbálom, végül is a puding próbája az evés.
Axsima BR nem jött be, de a Plunder bizonyos szempontból "nyugisabbnak" tünik (nem mintha a nyugalom miatt játszana FPS -t az ember.


kill_switch
(senior tag)

Az emberek dobnak pénzt, ne viccelj. :D Illetve a combat xp-t csak a harcért kapod, 5-15k között adja egy jó sűrű körnél. Volt már, hogy negyedén volt a pénzcsík mire berobban a visszaszámláló mert valakik elérték a millát, aztán beugrottunk egy sűrű helyre és csak killekkel megnyertük, mert annyi pénzt kiszedtünk az emberekből, szóval a hiába ölsz az annyira nem állja meg a helyét.

# Acheron
Az idő is a meccs függvénye. Attól függ milyen hamar gyűlik össze valakinél a pénz. Lehet 15 perc is egy meccs, meg lehet 40 perc körüli is.

[ Szerkesztve ]


BITBOYS
(addikt)
Blog

Hány éves vagy? Mert egy veteránnak azért kicsit meg kell szakadnia, illetve olyan lobbiba kell kerülnie ahol vele azonos képességű játékosok vannak :D
Nekem pl 38kill a csúcsom (plunder storage), de az az egyxvoltbudánkutyavásár menet volt :D
Be is írtam a naptáramba :DDD


jozefgucci1
(addikt)
Blog

Na pont az olyanok miatt nem játszom már nagyon régóta plundert , mert ott kempel a nagyobb helyeken és várja , hogy beessen valami palimadár aki küldit csinálna -pénzt gyűjtene :W
Plunderben ha csak a küldiket csinálod és a ládákat nyitogatod is baromira jön az xp , simán több jön mint ha full tdm-et tolna az ember . A másik , hogy hiába ölsz ha a delikvensnél levő töredék pénzt kapod meg csak .


kill_switch
(senior tag)

31, bár nem tudom ennek mi köze a játéktudáshoz. :D Egy 12 éves, meg egy 40 éves is tud 1 év alatt olyan skill-t elsajátítani, hogy elsírná magát egy átlagos koca player, aki csak hétvégente játszik 2-3 órát. Ráfordított idő kérdése csak. Bár ez inkább az a történet, ahol a játék dönti el, hogy mi lesz. :D Bár az SBMM annyira nem fájó warzone-ba mint multiba, de itt is produkál olyanokat a játék, hogy nagy mosollyal offolom az adott kört a francba, mert feltolja a pingemet 200 körülre (nem, nem tőt mellette a poresz :DDD ), aztán beugrok az ablakon, de mégse szituációk jönnek. Meg van, hogy beleürítek valakibe egy full tárat ő meg rámfordul és nyekk egy lövésből. A kill cam-be meg azt látom, hogy álltam mellette és csak durrogtattam, mintha patronos pisztolyt használtam volna, 1 hit se volt, miközben le sem akadt róla a célkereszt. Meg van olyan kör is, mikor én adok olyan találatokat, hogy már nekem kellemetlen, mert egyértelműen látom, hogy nem találtam el, aztán azokban a körökben sokan hajlamosak kifeküdni. :D
Az MW multit aktívan toltam, ezt nevezhetjük előnynek, de azért nem mondanám nehéznek ölni ezekben a játékmódokban. A battle royale, az már más tészta, ott valóban küszködős még 10-et is összekaparni.


Acheron
(őstag)

Nos, némi olvasgatás és YT művelődés után "beleugrottam" a Plunderbe, tegnap este 7 meccset sikerült csapni cirka két óra alatt. (átlag 17 - 18 perc / meccs, hosszabbra számítottam) XP -ben 100k körül sikerült összeszedni (a legjobb eredmény is 21,5k volt csak) de egyrészt első próbára nem rossz, másrészt a multiban ezt messze nem tudnám ennyi idő alatt abszolválni. Ezzel együtt a 7 meccsből 3 top 10 lett (7., 5. és 4. helyek) csapaton belül pedig egy kivételével mindig a legtöbb cash -t sikerült szervírozni. Mindezt kb killek nélkül, összesen 11 ellent kaptam csak puskavégre (engem többször :DDD ), igaz, a gyűjtögetésre mentem, nem vadásztam direkt senkire.
Kezdésnek jó lesz ez, legalább van tér a fejlődésre :D .
Meglepődtem, de néha ismeretlenül és verbális kommunikáció nélkül is egész jó csapatjátékot tudtunk produkálni, két meccsben is jó összhangban ment a "mezgerelés" a csapattársakkal, szisztematikusan néztük át a házakat, együtt raktuk tele és indítottuk a ballonokat, stb.
Sajnos volt olyan bosszantó szitu, hogy a sokadik ládából sem esett ballon, végül 300+k kp -vel rohangáltam a pályán, persze, hogy kiszedtek.
Három heli leterítésében is sikerült részt venni (a robbanó golyókat nem nagyon bírják) de a gyümölcs nem mindig volt édes, egyszer odafelé, egyszer a csomag felvétele közben szedtek ki, harmadszor pedig a csomag felvétele után esett rám egy háromfős csapat (egyet kiszedtem, a másodikkal egyszerre down -oltuk egymást, a harmadik nyilván likvidált).
Btw, ha földre kerülök (down) meg tudom magam gyógyítani valahogy? Mert a Right control csak a túlvilágra segít át hamarabb, ha jól vettem észre.
Még a fegyverválasztáson kell csiszolni valamit, Távolra jó a sniper, közelre a sörétes, de a tűzgyorsaság és a tárkapacitás többfős csapat ellen kevés, oda valamit még ki kell találnom.
Szóval meglepően szórakoztató (jobban bejött, mint a BR) remek lesz kitolni a szezont. De azért marad mellette a multi móka pörgése is.
Köszönöm mindenkinek a korábbi javaslatokat, tanácsokat :)


Laraxior
(titán)

Kerítek valami nagyfelbontású mapot, vagy csinálok fotót a játékból, aztán mutatom a tuti útvonalat. Mire a végére érsz nagyjából 7 számjegyű összeg lesz nálad. :D


Tsebacsi
(nagyúr)

Ennek sokan örülnénk :R


KaitouP
(veterán)
Blog

Ha Laraxior megcsinálja és tényleg többen is igénylitek, rögzítem az összefoglalóban is nektek. :) (Természetesen szerző megjelöléssel.)

[ Szerkesztve ]


Acheron
(őstag)

Tutira többeket leköteleznél :D :R
Én annyira jutottam tegnap a "művelődésben", hogy a periférián, de viszonylag sűrűn beépített területen érdemes mozogni (Hill, Boneyard, stb), esetleg a bankokat érdemes meglátogatni. Eddig bejött. Igazából az ugrás az érdekes a random csapattársakkal, még ha én vagyok a leader, akkor csak - csak, de ha a koma valamilyen indíttatásból beugrik a sűrűjébe... :N


Laraxior
(titán)

Már töltöm fel a videot youtubera. Ez egy kis idő lesz, mert nem a leggyorsabb a net, de hibátlan kör lett :C Pont a megfelelő útvonalon. Egy piros ajtót kihagytam ennek érdekében :D


Laraxior
(titán)

Hát a hang az elcsúszott, fogalmam sincsen miért, lehet, hogy jobban limitálni kellett volna az FPS-t, meg a képkockákat is, nem nagyon értek hozzá.
Korábban nem volt ilyen gondom, de a patchek alkalmával is mindig vissza kell állítanom egy halom dolgot a warzone-ban :W

(L:/dl/upc/2021-08/24/51421_d99ynkwdyqgocfpa_call-of-duty-warzone-plunder-guide.jpg)[link](/L)

[ Szerkesztve ]


Acheron
(őstag)

A hang a legkevesebb, a lényeg látszik, nagy köszönet. :R
3:56 -nál egy fontos momentum, az ellenfelek java része az Airport - Storage town - Superstore háromszögben bandázik (vélhetően javarészt TDM alapokon...) míg kicsivel arrébb kvázi senki nem zavart meg a gyűjtögetésben, ami végső soron ennek a játéknak a lényege. Szép. Azt hiszem, hamarosan ki is próbálom :D
Még utána kell olvasnom pár dolognak, mert annyira régen próbáltam a WZ -t, hogy már nem voltak meg az alapok, pl hogy nyílik az ernyő (puff...) vagy hogy a páncélt be is kell tenni a helyére, nem elég, ha begyűjtöm, stb :D


Glaz-dozfhut
(őstag)

Mind self revieve-t (magad újraélesztésére), mind ballont tudsz vásárolni a shopoknál, ha van nálad pénz. És UAV-t a második oszlopból.


Chumlee
(senior tag)

Az audió sokadik hónapja egy kalap f@s…
Nem hallom ha közvetlen mellettem valaki a földre esik, a fülem leszakítja az air strike, meg a lövés hangok. De ha valaki csapkodja az ajtót, ugrál , szalad ide oda akkor semmi…. :W


Laby
(senior tag)

Srácok!
Kellenétek Ti is hozzá, hogy a Warzone fórum egy helyen menjen, ne 3 (vagy nem sokára 4) különböző csoportban, ami követhetetlen.

[link]
Az első 1-1,5 évben nem volt külön topic-ja, de mivel 2, hamarosan 3 különálló játék topicjában is beszélnek róla, jó lenne ha egy helyre csoportosulna át mindenki.


kill_switch
(senior tag)

Boost vagy boost high beállítást használsz a játékban? Azokkal hallani legjobban a trappolásokat.


WaterWave
(veterán)

Nem tudja valaki hogy ps5 konzolon mi a menete a multi letöltésének? Licensz kulcsot is töröltem már, külföldi fórumokon is probléma, ugyanis a multiplayer pack 2 (ebből két féle) és multiplayer pack 3 csomagokat látom, amiket fel is másolok a gépre, de istenért nem akar elindulni a multi mivel a multiplayer pack 1-et sehogy se látom.
Tudja valaki mi a megoldás?

üzenetek