Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KaitouP
(veterán)
Blog

Ne erőszakoskodjunk, ha nem akarnak menni. Ez a topik továbbra is rendelkezésre áll a Warzone játékosoknak (kb. csak ők maradtak itt amúgy is).


Rinkasime
(tag)

Választhatsz Boost Low-ot is az hogy ha Air strike jön nem szakad ki a füled, a trapot hallod ugyanolyan jól és ha lőnek rád nem fogsz megilyedni hírtelen :D


Chumlee
(senior tag)

Köszi a tippeket megpróbálom. Amióta PC-n játszom nem Boost volt beállítva. Bár killcamben a saját trapom így is hallottam… :F


sinick
(senior tag)

Sziasztok!

Ma letöltötem a warzone-t, kell a gyereknek. Eddig ez van meg: battle.net letöltve, account kész, megerősítő e-mail oké, warzone telepítve, battle.net launcher-be indítom... erre kiírja, hogy telefonszámot is kér. Oké, itt még engedi kihagyni ezt a lépést, viszont a játékban , az activision intró után már error code van, hogy adjam meg a telefonszámot. Na, ez az amit nem akarok megadni!

Muszáj lesz megadni vagy egy beállítás felett elsiklok?

Köszi: sinick


nitro16
(senior tag)

Már írtam róla többször a fórumon. Ez egy bug aminél beakad a data pack. Kétfajta képpen is elő tud jönni:

1: ha a játék menüjébe azt dobja fel, hogy hiányzó dlc akkor a játék ikonján options gomb majd tartalmak kezelése és ott a listázott packokat le kell szedni. (Van, hogy többször is egymás után újra és újra mert nem mindig lockolja ki)

2: Amikor belépsz a játékba és a menübe a multi résznél már azt írja installation suspended és ha rányomsz az x-re be se tudsz lépni. Na ekkor van a nagyobb szívás mert ebben az esetben az egészet törölni kell (warzone-t is) és újra rakni az egészet. (Van, hogy újra rakod és az installation suspended az megoldódik de lehet megint rossz lesz és dobja is a dlc hibát, és akkor ugyan azt megint eljátszani amit az elsőnél írtam.)

Baromi idegesítő bug, és nem tudsz mit csinálni vele. Többek között számomra azért ért véget a MW2019 multi mert nem volt benne már kihívás és többször elő jött ez a rohadt bug, és belefáradtam nagyon. Volt, hogy egymás után 2 nap is eljátszotta ezt. :N

sinick: 2 lépcsős hitelesítés, illetve már szoktak sok helyen kérni telefonszámot is mert sok a csaló és ezzel is probálják csökkenteni a próbálkozok számát. Nyugodtan add meg.

[ Szerkesztve ]


Acheron
(őstag)

Ha jól rémlik, a játékhoz a Blizzard.com és az Activision.com oldalon is kell regisztrálnod, a kettőt össze kell kötni (2019 -ben legalábbis még így volt, gondolom nem változott :) )
A telefonszám megadása fiók biztonsági célokat szolgál, hogy kisebb legyen az esélye a feltörésének és ellopásának (erre tudnak pl biztonsági kódot küldeni) - nem fognak hívogatni. :N
#27238Laby: OK, van benne valami, de lássuk be, a másik fórum indulása óta csak itt 2000+ hozzászólással több született (230 vs 2246) - kvázi ezt a fórumot jobban ismerik, itt nagyobb az esély - akár több - választ kapni. De abban igazad van, hogy ezen az arányon csak akkor tudunk javítani, ha oda (nem mondom, hogy oda is, mert ugye az meg fórum szabályzatba ütközik) címezzük a WZ jellegű kérdéseket.
#27241KaitouP:Én még kitartok a multinál napi szinten - bár most pár napja magam is rákacsintottam a Plunderre, alantas pontszerzési vágyaktól hajtva. :D

[ Szerkesztve ]


WaterWave
(veterán)

Én is filozom hogy eladom a cd-t merrt így felesleges...
Amit írtál 1 es pontot, teljesen mindegy hogy töltöm le, van két darab multiplayer pack 2 és egy multiplayer pack 3, mindent leszedek, szószerint.. de akkor is azt írja, hogy installation suspended...
Gondololom és vélhetőleg azért, mert a pack1 nincs.
Szerintem ha feltelepülne vagy látnám a pack1-et akkor működne... De egyszerűen nincs.. (nem látom a menüben, nem tudom letölteni sehonnan)
Gyaluljam le az egészet és rakjam újra? Akkor lesz pack1? Vagy kérdőjel?
Ilyen hibát a francért nem tudnak kijavítani?


nitro16
(senior tag)

Azért mert amit írsz az már 2-s pont nem az 1-s. Mivel már írja a installation suspended-t ezért az egészet újra kell már rakni. Töröld az egészet és szed le újra.

"Szerintem ha feltelepülne vagy látnám a pack1-et akkor működne... De egyszerűen nincs.. (nem látom a menüben, nem tudom letölteni sehonnan)"

Azért nem látod mert fel van rakva a gépre, csak egy bug miatt úgy érzékeli mintha hiányozna.

Tippre szerintem ez már nem lesz javítva mivel 1,5 éves hiba és tudnak róla.


KaitouP
(veterán)
Blog

Én is nyomnám olykor-olykor, de a BOCW 120 fps-es módja után visszaugrani a 60 fps-es multira... nem veszi már be a szemem valahogy.


WaterWave
(veterán)

Értem, akkor újra teszem hétvégén, köszi a helpet


Acheron
(őstag)

Ezek szerint már csak konzolon tolod. :)
Én még egyelőre PC -n, bár már megvettem a konzolra is (MW, végre lemezes verzió is van), de egyrészt kell még egy 4k 120Hz TV, másrészt alighanem még jó ideig jobban le fog kötni a kontrollerrel való balgálás a sok éves egeres múlt után, mintsem hogy az fps -eket figyeljem... :B
De egyelőre marad a PC, még van pár kitűzött cél, ami kontrollerrel még biztosan nem sikerülne. Talán a Plunderben kipróbálom, ott kevesebb a direkt harc.
Btw, ha konzolon is megvan a játék, úgy tudom, mindent átvesz a PC -n elért eredményekből, a feloldott fegyókat, megvett skineket, stb. Jól gondolom, hogy a stat (K/D, W/L, headshods rate, stb) is ugyanúgy átjön?


KaitouP
(veterán)
Blog

Jajaja! Nyomhatnám PC-n is mert adott a gép hozzá, de már nincs kedvem szórakozni vele. Pedig játszok PC-n is (Valorant, R6S, etc.) , jelenleg olyan 60-40% arányban a PS5 javára.

Igen, minden eredményed meglesz, felhőbe ment, és cross-progress van. (A Campaign save fájljait bukod csak.)


hcol7
(senior tag)

milyen cd-t?


WaterWave
(veterán)

játék, mert nem tudok multizni.... warzone-hoz nem kell.
De újrarakom a játékot, hátha akkor majd jó lesz..


Acheron
(őstag)

Köszönöm, ezt feltételeztem, de így már biztos. A Campaign nem gond, azt valószínűleg újra kitolom majd konzolon is, ha másért nem, gyakorlásnak jó lesz. Sok idő lesz, míg beleszokok a kontrollerbe - egyébként sincs túl sok időm játékra napi szinten, a konzolért pedig a lányommal is meg kell küzdeni, jobban tetszik neki azon a Genshin Impact :D.
#27254WaterWave: Hogy érted, hogy nem tudsz multizni, ha van lemezed?


sanyi0627
(senior tag)
Blog

Ps5 mw multi nem 120fps? :F

[ Szerkesztve ]


jozefgucci1
(addikt)
Blog

Nálatok milyenek a szerverek az utóbbi napokban ? Nálam tegnap a nattyp átváltott Strict-re ,de a ping rendben volt a kezdőképernyőn aztán játékban már 120 feletti volt . Volt olyan kör ahol nem tudtuk egymást lelőni akkora volt a ping mind a két oldalon . :W


sinick
(senior tag)

Nem kellett sehol sem regisztrálnom. Köszi a választ!


KaitouP
(veterán)
Blog

Ne add fel, mert nehéz lesz az elején. Nekem egy hónap kellett, amikor a szériát átvittem konzolra PC-ről amikor a Ghosts megjelent. Bukdácsoltam, holott egérrel elég jó player voltam szerintem, de idővel belejöttem. Szóval jó lesz az. :K


KaitouP
(veterán)
Blog

Tudomásom szerint - aztán maximum kijavít valaki ha tévedek - csak a Warzone kapott egy fps cap unlock patch-et, de a main MW game nem.

üzenetek